fredag 8 januari 2010

Japanska tyger mmFoto: Lotten

Beställde lite fina japanska tyger via en kontakt som Re-dizain hade. Helt underbara tyger  i härliga mönster som säkert kommer att bli en hel del fina småsaker framöver ;-) Katt-tyget köpte jag på tradera - en rejäl bit. Nu är vi åter hemma i stan igen. Dags för jobb för min del på söndag.... är inte helt återställd efter den mycket långdragna förkylningen men helt klart bättre. Skönt att komma in i lite rutiner igen och skönt för barnen att träffa kompisarna.Foto: Lotten

De här turkosa underbara skärp-spännen köpte jag av Gitte. Turkos skall ju vara årets färg sägs det så då passar ju dom här perfekt ;-) Jag har tänkt att använda dom till en väska och kanske rent av till ett skärp? Får se vad det blir....

Lina utan blogg - Du frågade om sprayfärger och vilken jag kunde rekommendera.... Jag får nog säga att jag inte hittat den perfekta sprayfärgen än, tyvärr! Men K-rauta här i Göteborg sålde en som heter "Plasti-kote" som hade en fin glans och dessutom täckte väldigt bra. Tyvärr har de den bara i svart och vitt numera :( Man kan nog köpa via nätet oxå men det blir så dyra fraktkostnader då så det lönar sig knappast. Hoppas att du hittar en bra sprayfärg... och tipsa gärna mig om du hittar den perfekta ;-)

8 kommentarer:

MissKatka sa...

Vilka tyger. Kul att se vad du kommer hitta på

milla sa...

Spännena var så retro så jag skulle kunnat limma upp dem på väggen, skratt. Milla

Re-dizain sa...

Dessa underbara småmönstrade tyger...jag bara är helt kär i dom!
Kul att du köpte dessa och nu ser jag det i bruna nyanser som jag också vill ha...Det blir säkert underbara saker av dessa och spännen är så himla fina också!
kramar

Jo sa...

Vilka härliga tyger! Jag gillade särskilt kattyget (Surprise! ;) ), det var ju helt underbart!

NOOK Elin sa...

Vilka fantastiska tyger!!! Gissa om man är avis...

erry sa...

Åh, så söta tyger!

Minmill sa...

Så flotte tyger i fine farger. Turkis er en av mine yndlingsfarger, så spennene likte jeg godt. Du klarer nok å lage mye flott ut av dette, hvis jeg kjenner deg rett.

Håper jeg kan inspirere dere til å pusse opp deres trapp også. Jeg vet det er en stor jobb og begynner å grue meg litt. Men jeg må bare tenke på at det sikkert blir fint.

I dag skal vi på skøytetur på sjøen, til en øy vi vanligvis bruker båt for å komme ut til. Det skal bli spennende. Det er ca. 20 år siden sist sjøen frøs så mye her, så vi må bare benytte sjansen.

Klem Minmill

Susi sa...

nYyyyyyyyyyydeli stoff!!!!!!!! <3 skikkeli Susi!!