onsdag 17 februari 2010

Härliga sportlov

Foto: Lotten

Jag är med barnen på landet längst ut i kustbandet och njuter av sportlovet. Det här är bilder från i söndags då vi gick en tur runt ön i strålande solsken. Jag har köpt en ny kamera, en Canon EOS 450D, som jag måste lära mig en hel radda med funktioner på.... Kommer att ta tid känns det som ;-)Foto: Lotten

Som ni ser ligger inte isen här utomskärs.... men in mot land ligger den så att man kan gå till en annan ö. Sist isen låg så var nog på 80-talet. Efter promenaden är det skön att sätta sig under en filt i soffan och surfa runt lite på alla bloggar ;-) Idag skall jag jobba ett enkelpass, sedan bär det iväg på fredag mot huvudstaden (om tåget går?) På lördag fyller Nästet 3 år och det har jag tänkt fira med en utlottning i nästa vecka.... Ha det så länge!Foto: Lotten

14 kommentarer:

Loppan Lorum sa...

Å så härligt det ser ut!

tavelhus sa...

Vad fina spraymålade ljusstakar du har i fönstret!
Vad heter den färgen? Vad det svårt?

sofia sa...

Vilka härliga bilder! Åh vad roligt med en ny kamera. Visst är det skoj med systemkamera. man kan göra så mycket mer med bilden.

milla sa...

Åh, min längtan till havet väcks..tror jag levt nära havet i mitt tidigare liv...Har tillbringat många somrar på Styrsö hos min faster & farbror & i Göteborg.Ääälskar den sidan av Sverige.Kram

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Soffbilden ser himla mysig ut :)

Vad kul med ny kamera, jag fick en ny i julklapp (visserligen ingen värsting men ändå) och det tar ett tag innan man får kläm på det. Men kul är det :)

tavelhus sa...

Tack för svaret! Vilka fina färger du hittade på sprayerna.

erry sa...

Åh, så härliga vinterbilder!

Jag har sportlov nästa vecka (jobbar som lärare), ska bli så skönt! :)

Ser fram emot utlottningen i nästa vecka, spännande!!

Smultron på ett strå sa...

Vilka fantastiska bilder du har tagit, och vad kul att ha ny kamera (fast man blir lite nojjig av att försöka lära sig alla nya funktioner...)//maria

kardemomme sa...

Jøss så flotte bilder du har tatt!
Jeg ønsker meg også nytt kamera som kan ta både fine nærbilder og bilder i vidvinkel. Mye å sette seg inn i men her i norge tror jeg at enkelte fotoleverandører holder kurs. Jeg måtte nok ha meldt meg på et sånt tror jeg.
Men gud så moro :))Ha en fortsatt fin kveld! Klemmer fra Kardemomme :))

Kaspara sa...

Hei og god formiddag, Lotten!¨
Så vakre naturbilder du har tatt! Grattis med nytt kamera. Det tar nok ikke så lang tid for praktiske Lotten å sette seg inn i det nye kameras ulike funksjoner tipper jeg. Stor tro på deg der!
Herlig med vinterferie! Hos oss starter vinterferien i morgen, så neste uke har smågutta og jeg fri. Far i huset skal jobbe, så vi får se hva vi tre andre finner på. Det blir nok noen skiturer og tur til nabobyen med bestemor og kafe`besøk, slik vi gjorde da ungene var yngre.
Her daler det små snøfiller i dag.
Ha en glad dag, Lotten!
Stor klem fra Kaspara

Maria sa...

Så vackert det är där Lotten!
KUl med ny kamera.

milla-andante sa...

Härligt att solen tittar fram lagom till sportlovet!
Läste ikapp nu och fastnade en stund vid bilderna på dina färglada ljusstakar och ditt läkarskåp... så fint!!
Hälsa Kungen!:)
Kram

Towe sa...

Vilka underbara bilder! towe.

till-vidas-ara sa...

OOoo, vilka underbara bilder vännen!!!! Du måtte ha en kanonkamera! Vi ska skaffa en ny, men har ännu inte haft råd...hmmm...undrar just om det beror på alla mina loppisbesök?!?

Måndagskramar Lycke