torsdag 15 april 2010

Turkost

Foto: Lotten

I vintras fyndade jag ett torkost halsband från "Snö" för en guldtia på loppis. Skålen är en uddaskål som jag fastnade för en gång på loppis för länge sedan och sedan dess håller jag utkik efter fler. Hittills har jag inte haft tur.... Men det är ju så det är ;-) I botten ligger ett annat loppisfyndat halsband som tyvärr är lite för litet..... funderar på att göra om det med några andra pärlor nån gång.

Idag har jag sytt lite grann. Inget jag kan visa upp än.... Syns snart igen!

8 kommentarer:

Randiga Tråden sa...

Vad söt skålen är, halsband är så kul att fynda, dina är så fina jag brukar köpa oranga och svarta halsband på loppis om de är för små så trär jag om dem. Brittmari

Milla sa...

Skålen gillar jag jättemycket:)
Kram Milla

Maria sa...

Skålen är härlig! Och färgen turkos också...

Matilda K sa...

Min absoluta älsklingsfärg!
Finfin skål verkligen.
Jag syr också men mest i huvudet för när jag kommer hem är jag för trött helt enkelt. Får se hur det blir i helgen eller kanske måste jag prioritera och byta vinterdäcken istället : (
Ha det gott!

erry sa...

Åh, så vackert stilleben! Jag älskar turkost, och turkoser är faktiskt min månadssten också. Skulle gärna haft både skålen o halsbandet, sååå fina! :)

Hoppas du mår bra!Kram

Johanna.B sa...

Ser fram emot att se vad du har sytt för något spännande! Gillar skålen, den gör sig väldigt bra med de turkosa halsbanden. Halsband är perfekt att förvara i små fina skålar, ända tills dom trasslar ihop sig! :)

Kram
/Johanna

Jenny Bergvall sa...

Fiiiint! Turkos är ju en favvofärg...så detta stileben gillade jag extra mycket ;-)

Hallakulle bygger bo sa...

Vacker bild!!!