söndag 13 juni 2010


Nu är vi hemma igen efter en tur till landet. Ikväll skall jag jobba igen. Två nattpass med ett möte emellan så det gäller att planera ;-) Tyvärr blir det nog ingen tid till att sy men kanske på tisdag... Jag har flera saker jag vill sy nu innan semestern börjar. Tapeterna ovan kommer från Ellen. Titta in på hennes fina bloggshop - Hon har massor av fina tapeter till salu.
Tapeterna ovan skall jag använda på ett par möbler här hemma. Kanske hinner jag med det i sommar annars är det ju ett perfekt projekt till hösten.

8 kommentarer:

Sukkertøy for øyet sa...

..Nydelige tapeter
Herlig mønster på det første der
*Me like*

Ønsker deg en nydelig søndag

Her skal denne regnfulle søndagen nytes under tak på balkongen :)

Klem på deg

mina sa...

Oj så fina tapeter... :) Men använda på möbler, hur gör man det med tapeter? Eller är de i tyg? Okunniga jag!

Ellen sa...

Åh hvilken bra reklame du gir!!Tusen takk for linken:)Blir veldig spennende å se hva du bruker tapeten til.Synes det er så fint med tapet på små bord og andre møbler, jeg har brukt masse tapet i mitt hus:)Ha en finfin søndag!!

Randiga Tråden sa...

Ja, tapeterna är så fina. Ska bli spännande att se vad du hittar på.

Stine Hoelgaard Johansen sa...

sikke nogle skønne tapeter, jeg på ind i den shop og kigge.
stine:)

Re-dizain sa...

Helt underbara tapeter...jag håller med , mycket kan man spara till tråkiga hösten, nu längtar man efter sommaren ute vid kusten:)

Fröken Fräken sa...

Här har jag också ett tapetprojekt på gång, hyllor i mina skåp som jag tänkt klä in. Funderar på något turkost, men jag sparar nog det till semestern :-)

Minmill sa...

Hei på deg Lotten. Takk for bursdaghilsen og andre koselige kommentarer. Jeg blir alltid glad når du har vært innom bloggen min. Jeg er innom din også, men jeg er ikke alltid like flink til å legge igjen spor etter meg.

Tapetene er fine. Det skal bli spennende og se hva du skal lage med de møblene. Det blir sikkert fint. Retrotapeter kan man ikke få for mye av.

Solsengen din er den kuleste og fineste jeg har sett på lenge. Her kan du ligge i sommer og bli brun og lekker. Hehe. Hadde jeg hatt en sånn solseng hadde jeg til og med ville brukt den på natten. :-)))

Ha en fin kommende uke min bloggvenn. Klem fra Minmill