måndag 21 juni 2010

Senaste pysslet

Foto: Lotten

Jag hittade en rolig tutorial på en lite feminim börs som jag var tvungen att testa. Min blev inte perfekt men den var rolig att göra och det kommer säkert att bli fler vad det lider ;-) En perfekt gåva till någon man tycker om....
NU har jag bara 1 natt kvar innan semestern och det är midsommarnatten... men det känns redan som om jag gått på semester. Idag åkte vi ut till landet med en massa packning.... bland annat lite tyger som jag skall ha till mitt sommarprojekt. Jag tänkte göra ett lapptäcke i modell större.... Återkommer snart med lite glimtar av de underbara tygerna.

14 kommentarer:

Randiga Tråden sa...

Den är ju jättesöt, ska försöka att göra en så småningom. Jag har så många olika projekt på gång, det kommer oftast något roligare emmellan. Som nu tex. Trevlig semester i ditt underbara paradis. Brittmari

Stine Hoelgaard Johansen sa...

så fin, så fin taske, super feminin.
God sommerferie
Stine:)

shinedesign sa...

Å, så fiiin! Nydelige stoffer sammen. Jeg har kjøpte meg dem begge to og synes lilla og grønt er så flott sammen!! Så deilig at det nærmer seg ferie/semester nå :-)

Tone Lileng sa...

Åh, den er supersøt :) - Jeg må følge linken din :))

Tone Lileng sa...

Åh, den er supersøt :)

Kaspara sa...

Heisan Lotten
så stilig sminkepung (?). Jeg er så glad i kombinasjonen lilla/grønt.
Tenk at du snart har semester; så herlig! Så fint at dere alt har så sommerfølelser og nyter dagene. I dag har det vært sol og varmt her.
Guttene har hele hagen full av kompiser og nyter å ikke ha skolearbeid.
Kan tenke meg dere har med dere moren og faren din, Lotten i hverdagen. Jeg vet jo at du hadde sterke bånd til dem begge!
Guttene mine snakker mye om bestefaren de aldri møtte, simpelthen fordi jeg har fortalt så mye om han at de synes de kjenner han.
I natt skal gutta ha to kompiser på overnatting, så her er det full rulle!
Ha glade sommerdager!
Klemmer fra Kaspara

Re-dizain sa...

Den var så gullig och så är det jättekul att testa nya modeller.
Ha det bäst...

Malin sa...

Knäpp fråga? Ja minst sagt! Men vad gör man inte för sin sockertopp. Hittade ett gammalt inlägg där du skrev om de berömda äppelkuddarna från Lagerhaus. Här hemma har äppelkudden varit sockertoppens gosekudde men efter en resa är den nu borta och det är en ledsen liten tjej som lägger sig om kvällarna. Så om du känner att din äppelkudde gjort sitt där hemma är vi väldigt intresserade av att köpa den! Mvh Malin

Andregasellen sa...

Så fin den er!De stoffene var så fine sammen!Håper du fant flere lilla 'tyger' da, jeg vet jo at du leter etter det!Ha en fin kveld:)

Medea sa...

visst är den fin. Jag gjorde en för ett tag sedan och tyckte den var lite pillig men nu har jag klippt till några stycken till och med fixad syhörna ska jag nog snart få till dem.
Vad kul det ska bli att få se ditt sommarprojekt.

Joyforhome sa...

så söt :) kanske man borde prova sig på. Fast jag är inte alls duktig på att sy , jag kan hamra sprik däremot :)

Kram Malin

vacker i brunt sa...

helt underbar!!!!

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Åh så fin. Tack för länken till tutorialen, kanske gör jag också en sådan :)

Och det ska bli kul att se ditt stora lapptäcke sen när det är klart. Det är alltid lika kul att få beundra folks lapptäcken med alla vackra tyger, färger och mönster.

Hoppas du får en trevlig och skön semester!

Min vrå... sa...

Lyckliga den som den som present!