tisdag 8 juni 2010

Solsängsfynd of the year

Foto: Lotten

Här visar jag mitt stora fynd under Maj månad - en retro solsäng i perfekt skick för 120 kr på Emmaus. Solsängen ser ut som om den aldrig stått ute eller varit använd överhuvudtaget - Superfin!
Stolen brevid köpte jag på Jysk för 2 år sedan och den är så ranglig så vi vuxna vågar inte sitta i den alls.... Ingen vidare kvaliteet om man säger så ;-) Men den är fin att se på... speciellt nu när färgen är sådär skavd och sprucken.

Just nu är svärmor här i Göteborg och hälsar på. Idag skall vi ta en sväng till Universeum med barnen vilket är väldigt uppskattat. Tyvärr är inte vädret något vidare här just nu.... regnskurar som kommer och går och åska i luften.

13 kommentarer:

erry sa...

Wow, sååå läcker! Den vita stolen är också jättefin, den ser riktigt gammal ut så jag skulle aldrig ha gissat att den var två år gammal bara...

Anonym sa...

Wow:) Grattis..den där solsängen lyser verkligen upp..härligt retro a´la barndomsminnen, skratt. Ha det gott! Kramar Milla

sofia sa...

Vilken skön viloplats. Däremot måste regnskurarna vara väldigt lokala, eller så har de hittat hit än.

Kaspara sa...

Heisan Lotten
Oh, my Good....den solsengen er den lekreste ever!!! Jeg tipper du holdt på å dåne da du opdaget den og var overlykkelig da du dro den ut av Emmaus! Jeg kommer for evig og alltid forbinde Emmaus som jeg har sett i Gøteborg med denne fantastiske solsengen og jeg kommer til å tvangsdra mine kjære gutter med inn på en hver Emmaus i håp om det en gang i fremtiden skulle stå en herlig 70-talls solseng der.
Ha en finfin dag, Lotten!
Klemmer fra Kaspara

Y sa...

wow, vilket underbart tyg på den där sängen. Grattis till fyndet!

Anonym sa...

En riktig nostalgikick fick man av den sängen. Det känns som man legat i en sådan...=)Hoppas nu bara solen skiner så den kommer till användning./Annica

Emma Clara sa...

men sååååå underbar...ser ut att passa dig perfekt!!!

Randiga Tråden sa...

Solsängen perfekt, vilken färg, den skulle jag vilja ha.

Re-dizain sa...

Underbara fynd:)
Jag har nog missat en del här i bloggvärlden på senaste..tyvärr räcker inte tiden till vissa perioder då skapandet är i gång..men snart kommer jag tillbaka. Vill inte missa för mycket av det goda ju:)
Kram

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Så kul att göra fynd - men synd på kvaliteten på den andra, snygg var den i alla fall.

till-vidas-ara sa...

Finfin solsäng! Här är det lite sisådär! Tappade lusten litegrann...går o är arg mest hela tiden i dagarna, hihi..jojo,,det är hormoner som spökar för fullt i mig nu...gissa varför!!!
Vet inte hur jag ska kunna lägga ut något utan att gnälla om hur arg jag är hela tiden :)

Massa kramar Lycke

makiato sa...

Det var verkligen ett fynd! Hitta en oanvänd kan inte vara det lättaste. Superfin!

Marianne sa...

FANTASTISK solseng!!! Kjempeheldig!!! =) =)