tisdag 27 juli 2010

Somrigt pynt

Foto: Lotten

Jag är sådan som har svårt att låta bli att pyssla med saker. Semestern passar ju utmärkt till att testa alla de ideér man har på lager.... En sådan idé är det här armbandet i filt. Jag sydde på en virkad blomma och dekorerade den med filt och pärlor som jag hade hemma. Det enda som saknas är knäppning och det skall jag köpa när jag är inne i stan idag. Sedan är det redo att testas ute.... Ha en bra dag!


Foto: Lotten

9 kommentarer:

erry sa...

Jättefint! Som vanligt härlig färgkombination, det är du så bra på!

Kram

annicken_j sa...

Så lurt :D Det ble kjempe stilig, fargerikt og glede spredende !! Ha fine dager i solen

Jenny Bergvall sa...

Fint!! mina projekt verkar mest fastna i skallen och bli kvar där just nu. Inget pysslande alls nu. Är super sugen på att scrappa och sy... men jag antar att jag måste sätta igång så snat mitt pysselbord är klart. ;-)

Kardemomme sa...

Heisann Lotten :)) Nå er det jammen evigheter siden sist og jeg har sittet leeenge for å oppdatere meg på hva som har skjedd hos deg siden sist :)Først må jeg få berømme deg for verdens fineste lappeteppe!! Du har et eget øye for å kombinere farger slik att blir akkurat som jeg liker det allerbest!! Det var virkelig helt nyyydelig!! Alt hos deg er så gjennomtenkt og lekkert i fargene at jeg blir superinspirert!
Skjønner godt at det var vondt å få en brennmanet i badedrakten! Som barn ble jeg stdig brent av sånne og en gang ble jeg virkelig syk etterpå. Fikk feber og kuldegysninger. De er slett ikke til å spøke med! Håper du fant et middel som lindret de verste timene etterpå. Herlig armbånd du har laget også! Det er så koselig å ha slike puslerier tilgjengelig. Jeg har alltid sånne småting liggende i veska mi jeg også! Ha en fin kveld videre, så stikker jeg innom igjen snart! Stor klem fra Kardemomme :)))

till-vidas-ara sa...

Tack söta fina vännen för dina goa ord! Jo jag förstår om du funderade - men jag har varit så slut och illamående och sur och arg så det finns inte dess like! Gick inte över förrän vi var o kollade ultraljud förra veckan..hade ju inte kollat nåt alls o trodde knappt nåt skulle finnas där! Men så när jag såg den lilla kickboxande så blev jag glad igen - det var som om några murar revs och allt blev plötsligt så mycket bättre!

Superfint armband du gjort och fint besök i fågelväg, hihi..! Här är underbart väder idag och jag ska ta med mig dotra ner till stranden och läsa bok medan hon badar :)))

Massa kramar Lycke

Randiga Tråden sa...

Sä söta, härliga färger.

Helena sa...

Så fint! Gillar blandningen av filt och den virkade blomman. Kram

HomeRiver sa...

Vad fint! Och vilken bra idé till ett litet barn, ska lura på det...

Sanna sa...

Superfint! Håller med Erry, du kan det här med att kombinera färger! =)

Kraaaam
Sanna