måndag 15 november 2010

Titta och njut-bok


Den här boken har synts på en del bloggar och jag kunde inte motstå att beställa hem ett ex. Den är lika härlig som alla skriver - en riktig "Titta och njut"-bok. Du kan beställa en bok här om du blir sugen ;-)
Karin Lindroos som har fotat och skrivit boken har en härlig blogg oxå... eller två rättare sagt. Gå in på hennes sida och klicka dig fram - fullmatat med inspiration.Så vill jag återigen tacka för alla härliga kommentarer i inlägget om mina nysydda saker - Ni boostar verkligen mitt ego ;-) Det var någon som frågade om sakerna var till salu... Inte just de lappade sakerna men jag kommer att lägga ut lite snart i min lilla bloggshop. Bland annat John Blund kudden nedan....

Foto: Lotten

9 kommentarer:

gult hus i svingen sa...

denne boka ser meget interessant ut:) Skal ihvertfall gå inn i bloggen til forfatteren:)
Fiiin pute:) Blir spennende å se hva du har i butikken din:)
Sendte stoffer og blad idag, sendte som brev i A-post:) Håper den ikke bruker så lang tid til din postkasse:)

Mandagsklem fra Trine:)

popetotrora sa...

Det är visst boktips som gäller idag. Jag hade ju också ett boktips hos mig. En regning och grå dag som denna (i alla fall här i sthlm är det grått, grått, grått) behövs det lite härliga böcker och bilder för att lysa upp!

Ang. tyget i värmekudden så är det kökshanddukar från H&M Home. Dom finns kvar i deras webshop fortfarande, om du skulle vara intresserad. :-)

Ha en härlig eftermiddag och kväll!

Re-dizain sa...

Kul med roliga böcker!!
Lycka till med försäljningen!!!

Anki på sytt.blogg.se sa...

Åh.. måste nog ta en tur till bibloteket tror jag...

Och grattis, du vann tävlingen inne hos mig, jag behöver dock lite mer exakta mått eller modellbeteckning på din mobil, verkar finnas flera utgåvor av den?

Ska bli riktigt roligt att sätta saxen i ett retrotyg, har mest använt japanska tyger på senaste tiden.

pysselpralinen sa...

Åh, det där ser ut att vara en riktigt härlig njut-bok! :-)
Och visst är Tradera beroendeframkallande, mycket farligt. Jag försöker mig på en de-Tradera-tox just nu. Det funkar hyfsat så länge jag inte loggar in och kikar runt...:-)

Härlig John Blund-kudde! jag har sett liknande tyger på Tradera (såklart!) och tycker att de är så mysiga. Fast är det bara jag som tycker att det där skägget ser ut lite som att han precis stoppat in ett jättestort lass med spagetti i munnen?

Jenny Bergvall sa...

Åh den där kudden blev jag sugen på... den skulle nog passa utmärkt i Johns andra vagn!! Eller bara på sängen sen när han rum kommit till ;)

Therese sa...

Det där ser ut som en bok för mig! Julklapp kanske...?! Yes, får definitivt komma med på önskelistan.

Kul med blogshop! Ser fram meot den:)

Kram Therese

makiato sa...

Ser ut som en fin bok!
Och vilka jultyger du fyndat också!!! Bara att gratulera. :)

Fröken Pyssel sa...

åh men åh, måste jag köpa ännu en bok nu :-D