lördag 11 december 2010

Röd-vita fynd

Foto: Lotten

Häromdagen hittade jag dom här fina påslakanen på loppis. 25 kronor styck kostade de. På ena sidan är dom röda med vita blommor och tvärtom på andra sidan. Superfint skick. Jag funderade ett tag på om jag skulle använda dem som just påslakan men just nu lutar det åt att jag använder dem som tyg....

8 kommentarer:

Andrea... sa...

Lovely, cheery fabric. What a find! x

Re-dizain sa...

ojojoj...dessa gillar jag!

pysselpralinen sa...

Härliga tygfynd! Tänk sån tur man kan ha på loppis ibland. Själv kom jag hem med en gammal docksäng för en tjuga idag, ganska otippat fynd så vi får väl se vad det blir av den.
Nu ska jag sy julklappar! :-)

gult hus i svingen sa...

Som jeg skrev til Re-dizain idag:) jeg vurderer å emigrere til Sverige for å konkurrere med dere om alle dånestoffene:)
Utrolig flotte stoffer, Lotten:)

Lørdagsklem fra Trine:)

Linda sa...

Grattis till de fina fynden :)

Emma V-F sa...

Du bor ju också i Göteborg, men vi går alldeles uppenbarligen inte på samma loppisar, fantastiska tyger, är grymt avundsjuk!

Krajamaria sa...

Fint fynd du gjort igen! Jag skulle definitivt använda de som lakan i sängen. Kvaliteten på de gamla lakana är så mycket bättre än dagens tycker jag, kraftigare tyger. Jag fyndade två påslakan på kupan för ett tag sen, fina smalrandiga vit och ljusblå. Vid ett senare tillfälle fyndade jag ett liknande underlakan för liten säng, det lakanet räckte till tre örngott, det fjärde fick bli ett ärvt från min farmor med spets och monogram. Sover så gott i sängen nu! :)

sofia sa...

efter att ha snurrat runt på din blogg ett tag nu är jag helt fast. ville bara säga heja, heja!