fredag 14 januari 2011

Hunters kan slänga sig i väggen - Jag vill ha Dingers!


Åhh vad jag blir glad när jag ser dom här gummistövlarna. Dingerboots heter dom och modellen är förvillande lik en amerikansk sko ;-) De finns i en uppsjö av färger ochh dessutom matchande strumpa till.... Nu använder jag inte gummistövlar överhuvudtaget så jag vet inte om det är ett klokt köp för min del.... Egentligen skulle ju gummistövlar vara idealt för mig som bor i Göteborg.... Kanske något att önska sig i födelsedagspresent..?

14 kommentarer:

Anne Dorthe sa...

Godmorgen. Hvor er de fede de støvler, sådan nogle vil jeg også have. Det ville være super fedt, også nu hvor vejret her i lille Danmark er våt og fyldt med sne. Må lige tjekke hjemmesiden ud og få bestilt. God dag Miss AD

Loppan Lorum sa...

Haha, såna fina! :D

Fröken Pyssel sa...

åh dom såg jättesöta ut! vet inte riktigt heller vad jag ska ha gummistövlar till då jag vägrar gå ut om det regnar, men vill ändå ha. provade ett par prickiga här om dagen men jag är så tunn så alla stövlar gör att jag ser ut som ett L. Den där modellen ser lite smalare ut, kanske skulle passa :-)

popetotrora sa...

Riktigt schyssta!!

Jag köpte ett par gummistövlar får nåt år sedan, efter mycket tvekan (tänkte som du, att jag inte använder gummistövlar). Det var bland det bästa köp jag gjort1 Så fort jag hade gunmmistövlar så använde jag du ju massor! Inte för att jag direkt går till jobbet i dom med det e perfekt när man ska ut i regn o snöslask! :-)

Kiiromi sa...

Läckra! Tack för tipset. Har inga snygga själv så jag är faktiskt på jakt efter några nu mot våren.

/Mia :)

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Oh ja! Sådana kanske även jag kan få på mig..Har för breda vader för ALLA andra stövlar. Har inte hittat ett par som jag får över vaden...suck.
De här ser ut som lite kortare, men ändå riktigt snygga (gillar inte korta stövlarna egentligen).


Kram Susanne

Carro/mysigtdesign sa...

Dem har jag aldrig stött på förut. Jättefina!...och visst behövs det i göteborgsvädret.

gult hus i svingen sa...

wow, slike støvler vil jeg ha:) Jeg har prøvd Hunters, de er for lange og er trange i skaftet:) Må være noe galt med designet;) Men disse er lavere og har snøring:) SKAL HA!!!!!!

Helgeklem fra Trine:)

Sanna sa...

Wow vilka läckra stövlar! =)

SV: Jag tror att Lycke blev nöjd i alla fall.. Kul att du gillade mitt kort.. =)

Ha en toppenhelg!
Kraaaaam
Sanna

Y sa...

jaaa, gimmie!

Re-dizain sa...

Gillar den rosa färgen:)

Jenny Bergvall sa...

VILL OCKSÅ HA!! Åh.. upp på önskelistan.

erry sa...

Har ju glömt att kommentera de här ursnygga stövlarna! Dem hade jag inte tackat nej till, fast nu har jag ju redan ett par cerisa med lila snören som jag gillar skarpt! :) Har faktiskt haft dem de senaste dagarna, det är precis det vädret nu...(de är fodrade och riktigt sköna) Tror nog att du skulle använda dem om du köpte dem!

PS. Skickade ditt paket igår, hoppas du ska gilla innehållet! :)

r e b e c k a sa...

wow så snygga! Priset var ju inte så farligt heller... hmm... :)