måndag 31 januari 2011

Jag dyker upp lite här och var


Imorgon drar vårens Pysselstafett igång. Det är första gången jag är med och jag är jättespänd! Vi är ett ganska stort gäng bloggare som kommer visa olika pysseltips varje dag. Mitt bidrag dröjer ända till mitten av Februari, men fram tills dess är det en massa andra finfina tips.

Jag har även fått äran att få presentera denna veckas tisdagstema som är "Favoritfärger i inredningen". Ett tema som passade mig perfekt tycker jag.... om jag får säga det själv alltså ;) Glöm inte att gå in imorgon och titta på alla fina Tisdagsbilder. Jag ser fram emot att få se färgglada inlägg ;-)

9 kommentarer:

popetotrora sa...

Ja, jag såg att det va du som presenterade tisdagstemat denna vecka. Det var du väl värd!! :-)

Kiiromi sa...

Vad skoj, grattis! Passar verkligen dig perfa.

Vad snyggt det blev med bokstaven P också. Har aldrig noterat bokstäver förut, innan du introducerade dem, det är jätteläckert. Såå snygg tapet eller tyg du ramat in också.

/Mia :)

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Pysselstafetten började faktiskt redan idag... Med kärleksugglor i min blogg :)

Ska bli kul att se era andras bidrag och faktiskt ganska skönt nu när jag gjort mitt, kan man slappna av på ett annat sätt ;) Hihi.

emblas-kanel sa...

Hvor artig med en puslestafett. Gleder meg til å se ditt innlegg :-)
Ha en fin uke.
Klem fra Eva :-))

Anna/Rackarungar sa...

Jättefint inlägg i Fabriken. Vi kommer nog att få se mycket svart och vitt i morgon, så det var så härligt med färg!! Din blogg är som färgterapi och pysselonani i ett. (gud, får man skriva så?) Hur som helst menade jag det som något bra. Very good.
Kram Anna

Sanna sa...

Skall bli spännande att se vad du hittar på.. =)
Ditt P är helt underbart och dina knappar blev ju tokfina! <3

Kraaaaam
Sanna

Maria sa...

KUL tisdagstema som passar finfint! Ska bara med bilen till verkstaden på fm, så jag ska fota när jag kommer hem igen...

erry sa...

Ser fram emot vad du ska hitta på i pysselstafetten! Ditt tisdagstemainlägg i Fabriken är jättefint, inspirerande, o passade ju dig som handen i handsken. :)

Kram

pippivogel sa...

Hej Lotten
Du som är med i Fabriken- hur gör man??? Har skickat mail till dem men inte fått ngt svar- ska jag tolka det som ett nej?!?!

Kramar i vinterrusket

// Klara