söndag 10 april 2011

Söndagsbild - Blocketfynd

Foto: Lotten

Militärlådorna på bilden ovan har jag köpt via Blocket. En liten bilutflykt till Borås igår så var de hemma. Jag gillar verkligen stilen på de här lådorna med den coola militärtexten på. Tanken var att jag skulle ha dem i barnens rum till leksakerna men nu är jag mer sugen på att ha dem i vardagsrummet till tidningar, DVD-filmer eller liknande. Den översta lådan tänkte jag att jag skulle måla karamellrosa men nu har jag ångrat mig ;-)


Foto: Lotten

I fredags gjorde vi en underbar hemmagjord hallonglass i glassmaskinen.... såå gott! Tyvärr gillade inte mina småkillar det eftersom det var så mycket kärnor i hallonen :o)
Gå gärna in på Fabriken och kolla fler söndagsbilder. Ha en skön söndag... här skiner solen och nu skall jag ut och njuta!

14 kommentarer:

Ninette sa...

Jättesnygga militärlådor! Vilket fynd! och glassen ser jättegod ut. Här skiner solen också, härligt med såna här fina vårdagar!

Louise sa...

Tänk va bra Blocket är ibland! Hallonglassen ser riktigt smarrig ut. Hur har du gjort den?! Min glassmaskin ligger alltid i frysboxen så att jag kan göra glass "när jag vill" men det var väl sisådär ett år sedan sist och det är ju synd. Hemmagjord glass är ju bland det godaste! /Louise

HomeRiver sa...

Så härliga lådor. Tur att du inte målar om dem!

ewa sa...

Om du lägger hallonen i en sil/durkslag så kan du pressa igenom hallonen o skippa kärnorna! Sen kan du bjuda mig så fikar vi en stunn! hehe

pippilotta sa...

härligt med hallonglass! och fina lådfynd!

Anonym sa...

mmmm det ser jättesmarrigt ut! glass är en av mina allra favoriter, gärna med fruktsmak :D

kram fiazoo

Fröken Fräken sa...

Vilka häftiga lådor! Bra beslut att behålla dem som de är. På vägen till Ikea i Haparanda så finns en butik som säljer militära överskottsprylar, där kan man hitta mycket i den här stilen, så jag passar alltid på att kika in där.

DoreDoris sa...

Fina lådor, men bra att du ångrade dig angående att måla rosa. Känns som om själva känslan försvinner helt då...eller? Hemgjord hallonglass låter ju inte helt fel.

popetotrora sa...

Ja, dom va riktigt snygga lådorna!
Men jag undrar hur du hittar alla saker på Blocket och Tradera? Kollar du igenom varenda annons som finns? :-) Det är ofta det känns som du fyndar saker där jag aldrig ens skulle komma i nårheten av annonsen.

Matilda K sa...

Glassen ser ljuvligt god ut! Har plockat fram vår gamla glassmaskin från 90-talet, hoppas den funkar...

Kiiromi sa...

Ja de var läckra, har aldrig sett de till försäljning förut.

/Mia :)

Loppan Lorum sa...

Hur coola lådor som helst, ju! INTE måla!!

Therese sa...

Jag har en liknande sån militärlåda (från Tradera), men det än avlång och ganska grund. Köpte den till mannen som han skulle lägga sina träningsgrejer i (hantlar och vikter och sånt). Men vart ligger alla de grejerna... jo, bredvid lådan! Så jag filar på en annan lösning med militärlådan, tidningar var ju en bra idé:)

Hoppas ni hade en skön tur till Borås och att ni fick se de härliga djuren.

Ha en skön måndag, stor kram Therese

Helena ROOM sa...

Gillade verkligen dina mmilitärlådor!