måndag 25 april 2011

Tillbaka igen...

Foto: Lotten

Nu är jag tillbaka efter en veckas ledighet från bloggen. Veckan inleddes med en liten semestertripp till Danmark och Legoland. Vi hade ett fantastiskt väder och åkte metodiskt alla attraktioner på Legoland... inget fick missas ;-) Barnen var jättenöjda och vi med. På vägen hem stannade vi till i en stad som hette Vejle. Där shoppades det litegrann men det visar jag en annan dag.

Foto: Lotten

Vi kom hem till Göteborg på onsdagkväll och dagen efter åkte vi till Marstrand. Långfredagsnatt jobbade jag en liten enkelnatt med skottskador, knivstick och blindtarmar. På påskafton kom moster och morbror från England och vi grillade på altanen och på kvällen tittade vi på påskbrasan. På söndagen blev det en tur runt ön med fika. Varmt och gott - nästan som sommar. Det var faktiskt ett par tappra som doppade sig i det kalla vattnet. Enligt uppgift är det ca 8-9 grader i havet. Det får gärna vara 18 grader innan jag doppar mig...


Foto: Lotten

Här hänger girlangen uppe på sin rätta plats. Vi brukar inte pynta så mycket till påsk men lite minipåskliljor i en kruka fick det bli. Idag åker vi hem till Göteborg igen. Imorgon börjar skolan och allt återgår till vardagslunk igen.


Foto: Lotten

4 kommentarer:

Helena sa...

Låter som en toppenpåskhelgvecka:) Tjusig Glad Påsk-girland!!

popetotrora sa...

Åh, det låter domen alldeles utmärkt påskvecka! Legoland har vi också funderat på länge. Får bli till sommaren kanske.

Sanna sa...

Åhh låter som ni haft en toppenfin påsklovsvecka.. =)

Kraaaaam
Sanna

Anna sa...

Vad härligt att ha danmark så nära :)