tisdag 5 april 2011

Tisdagstema - Favoritinredningsbutik

Foto: Lotten

När jag ser mig om här hemma kan jag inte säga att jag köper min inredning på ett och samma ställe. Oftast blir det på loppis, auktioner, blocket eller Tradera som jag hittar de där lilla extra roliga som inte alla har. Men det finns guldkorn där jag gärna shoppar ibland....
Anyhow är en sådan butik. Ägaren Elisabeth är en urhärlig goding med mycket skratt och humor. Det är som en vitamin injektion att besöka henne.... sortimentet har dessutom det där lilla extra ;-)
Marimekko gillar jag som de flesta har förstått.... Här i Göteborg finns Klara of sweden fullproppad med härliga tyger, kläder, väskor och porslin från just Marimekko. Oxå en underbar affär som jag gärna går in i och tankar energi.
En nyfunnen diamant är Fabriken - en härlig butik med gamla fina saker. Möbler, tyger och kuriosa valda med omsorg.

Det här var ett litet utdrag av mina favoriter. Jag har förstås många fler favoriter och jag shoppar lika gärna billigt på de stora varuhusen ;-) Vill du få fler tips på inredningsbutiker... gå in på Fabriken och kolla.

6 kommentarer:

popetotrora sa...

Ja, visst kan det vara svårt att välja sin favorit ibland. :-) Jag ska kika in på de butiker du skriver om, dom är alla nya för mig.

Ha en bra dag! Kram

pippilotta sa...

Tack för tips! fina lådor där också :)

Carina sa...

Vad kul att få kika in i dina favoritbutiker...det finns ju så mycket fint!
Kramen.

A Cup Of Emilia sa...

Vilken härlig blogg jag hittade :) Tack för tipsen :) kramar från Emilia.

Noamaja sa...

Tack för fina tips! Det var alldeles för länge sen jag tittade i butiker i Göteborg;-)

Anna Johanna sa...

Vad kul med lite Göteborgstips! Kan inte du göra ett litet reseguidesinlägg med tips på guldkornen i Göteborg: butiker, parker, aktiviteter. Vi lyckas alltid fastna i Nordstan och däromkring. :)