måndag 2 maj 2011

Fattigt

Foto: Lotten

Lite fattigt med inlägg här just nu.... hoppas att ni har tålamod med mig! I helgen har jag jobbat två nattpass, sålt en möbel i garaget samt röjt ur skåp och lådor. Jag har drabbats av en riktig rensariver och det skall man ju ta tillvara på....
Brickan på bilden ovan har jag nog inte visat här på bloggen förut. Hoppas att jag snart har något att visa här på bloggen.... Ses!

15 kommentarer:

E.R.R.Y sa...

Jag har saknat dig! Har inte hunnit blogga i helgen jag heller...

Brickan är superfin! Jag har en med samma mönster på lila botten, love it!

Kram

popetotrora sa...

Ja, jag har i alla fall inte sett brickan tidigare. Jättehärlig! :-)

Loppan Lorum sa...

Läcker bricka! Jag känner också en väldig rensaochröj-lust just nu, men tiden och orken räcker inte riktigt till när man jobbar hela dagarna och är i stugan hela helgerna. Nästan så man skulle ta tjänstledigt för att städa... Kan man göra det?? :S

Randiga Tråden sa...

Åh, så fin bricka. Jag håller också på att röja och städa ur.

Fiff sa...

Helt underbar bricka!

pippilotta sa...

ljuvlig bricka och den gröna lampan...fin:)

Maria sa...

Brickan är jättefin!

vacker i brunt sa...

helt ljuvlig bricka!!!! jag har en hel uppsjö av dem men kan ändå inte gå förbi en fin på loppis....ser alltid framför mig så fint det ska bli med bullar och fika på och att jag har den i trädgården.....och visst använder jag dem...men inta alla men jag vill bara ha dem......och jag har oxå saknat dig....jag bloggar själv inte så flitigt men tittar alltid in hos dig och jag blir aldrig besviken...du har sååå bra stil!!!!

pysselpralinen sa...

Åh vad jag känner igen mig i det där röjarhumöret! Jag är precis i den fasen just nu, vill slänga, skänka bort och sälja. Rensa ut och sortera helt enkelt så att det blir luftigare hemma, så att jag kan andas och få mer pysselinspiration.:-) Så helgen vigdes till viss del åt vårstädning. Nu ska jag däremot närma mig symaskinen igen.
Till helgen ska vi nämligen till Götet och då måste presenterna till kalasvärdinnan vara färdigsydda!:-)

Randi sa...

Hei Lotten:) Det er travle tider, jeg har ikke sjangs til å poste et nytt innlegg hver dag!Ekstra koselig å oppdage et nytt innlegg her hos deg! Brettet var så fargerikt og fint! Og lampa, sukk:) Ha ei fortsatt fin uke! KLEM.

Høytrykk sa...

Så mye fint det var å se på her inne på bloggen din! Så mange fine bilder!! Jeg kommer tilbake. :)

Helena sa...

Superfin bricka!!! Känner igen mig! Jag har oxå en enorm rensariver för tillfället. Det är precis som att man kan inte åstadkomma något nytt förräns allt det gamla är upprensat! Hoppas du snart får plats för nya tankar och idéer:)

Jo sa...

Visst saknar man dig här på bloggen, men ibland orkar man/hinner man helt enkelt.
Det är samma här, rensiver kombinerat med ruckelpremiär, sådder, besiktningar mm tar sin beskärda tid...

Brickan är ljuvlig, jag har faktiskt en likadan som jag är väldigt förtjust i! :)

Loppedilla sa...

Så festlig! kjøpte en brett i helgen på loppis og det ligner veldig på ditt :) ta en titt på loppeinnlegget mitt om Kiwanis :)

Rebeccas DIY sa...

Underbar bricka! Såna letar jag ständigt efter men de börjar bli mer och mer ovanliga, tycker jag.