fredag 27 maj 2011

Såå nära....

Foto: Lotten

En jobbarkompis åkte till New York. Hon fick i uppdrag att köpa mig ett par Converse Marimekko. Hon fick tag i det och gissa om jag var glad när jag såg dem..... Tyvärr var det fel storlek. 2,5 storlek mindre än min skostorlek. Ingen av oss hade räknat med att storlekarna var såå annorlunda "over there". Jag knödde ner fötterna i dessa underbart fina skor men fick bara inse att det inte gick. Skorna bytte snabbt ägare till en annan kär jobbarkompis med rätt storlek.... Jag sörjer skall ni veta! Som tröst fick jag behålla tygpåsen till skorna iallafall...
Jag funderar allvarligt på att ta en weekendresa till New York så jag kan köpa mig de där finingarna... Lillebror, du hänger väl på...?

18 kommentarer:

Loppan Lorum sa...

Aj så tråkigt! Det är möjligtvis inte din storlek de har kvar här:
http://www.sneakersnstuff.com/sv/product/4664/converse-all-star-marimekko-ox?

Therese sa...

ÅÅHHH NEJ! Vad tråkigt! Tror dock att det räcker att du har skrivit om det i bloggosfären, så kommer du få hundra erbjudanden om folk som kan handla dem åt dig:)
Annars är det väl en fullkomligt normal ursäkt till att ta en weekendresa dit;)

Stor kram Therese

Annabell sa...

Å, stackare! De hade verkligen passat dig!

Jo sa...

Ånej, så tråkigt! De är svåra de där Conversen. Jag har skitsvårt att gå in mina och sponsrar Compeed med enorma summor sedan två månader tillbaka.... De var säkert knöliga, hårda, skavsåriga och, och, och.. fullständigt underbara! Hoppas att du hittar ett annat par!

LissenTo sa...

Nämen huva vad snopet!
Lirka med brorsan så han följer med dej :-)

Lotten sa...

Loppan - Näe tyvärr! Jag har stora blaan... drar storlek 40 så de där funkar inte :(

Retro Elephant sa...

Finns de inte i Sverige eller är de bara mycket billigare i New York? Jag kan annars säkert hitta dem här i helsingfors om du vill ha dem. Jag är nämligen på väg till stockholm nästa vecka och kan posta dem billigare så :) Skicka ett mail till mig om det låter intressant!

//Lina

Retro Elephant sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Retro Elephant sa...

Jepp, kollade upp saken och de skall finnas i en butik i Helsingfors. Jag vet ju förstås inte om de finns i den storleken som du önskar.

//Lina

pippilotta sa...

attans osis, men vilken fin påse!

Rarerina sa...

Shit!!! jeg forstår deg godt. huff.... var selv litt på leting i København, men ingen hell. Har du prøvd på nettet?

Annika sa...

Åh va typiskt! För små skor är ju omöjligt att gå i hur gärna man än vill...:)

popetotrora sa...

Ja, NY vore verkligen inte fel just nu.
Men fy vad trist med skorna! Sånt kan man ju gräma sig över i månader!!

Maria sa...

Jättesnyggt mönster Lotten. Kan du inte beställa från Stockholm? Vill du att jag går och kollar och köper ett par till dig om dom har mönstret och modellen här så säg bara till så fixar jag det och skickar till dig. Trevlig helg!

Fröken Pyssel sa...

Åh vad tråkigt, men tack för att du berättade det! Visste inte alls att storlekarna var så olika, tänkte beställa av sambons bror. Men hur kan de vara så olika, om man beställer US-storlekar? *förvirrad*

vacker i brunt sa...

ohhh nej så synd med skorna...ser ju helfina ut......hoppas du får tag i rätt storlek!!!

Rarerina sa...

de er bå ebay!

Rarerina sa...

Shit pomfitt! Mine var for store!!!! Men de var i feil str da. Bruker du 39 kan du kjøpe mine. De er så fine. Grrrr. Har du fått tak i kanskje?

klem klem