fredag 19 augusti 2011

Älskar Aalborg!

Foto: Lotten

Vi åkte tidigt på morgonen med expressfärjan över havet till Danmark. På bilden ser det dock ut som skymning ;-) Vårt mål för dagen var Aalborg. Vilket härligt ställe det var... jag har inte varit där på över tio år och då var jag där på vintern. Vi hade soligt och riktigt varmt väder. Såg stan, shoppade och upplevde saker - precis som man skall på semester även om det är över dagen.


Foto: Lotten

Den här rottinggruppen hade gärna fått följa med mig hem med kuddar, täcken och allt! Titta på kudden på bilden nedan... såå fint tyg!


Foto: Lotten

Idag öser regnet ner här i Göteborg och jag skall jobba min första natt på fem veckor ikväll. Känns lite vemodigt att semestern är slut redan....

7 kommentarer:

Ewa sa...

Jag har en snutt påslakan i det tyget (fast inte lika skarpt i färgen) om du vill ha en bit.

Ewa sa...

kanske kan byta med lite av det här gula tyget (jag vet att vi har pratat om det förr)

http://ornnastet.blogspot.com/2009/12/gult-ar-inte-fult.html

pippilotta sa...

såg bilderna på instagram...trodde det var dina möbler :)

emblas-kanel sa...

Ja, de putene var herlige - skulle gjerne hatt et par slike jeg også. Ja, feriene fyker alltid av gårde i full fart. :-)

Pysselpralinen sa...

Åh va härligt det låter! Jag ska åka till Köpenhamn nästa helg, längtar massor! Att semester tar slut är vemodigt! Det har tagit mig ungefär 3 veckor att komma ur det vemodet och inse att jag faktiskt måste jobba och inte kan vara ledig jämt. Smärtsam insikt!:)

Ann-Charlotte sa...

Visst är Aalborg härligt. Danmark över huvud taget är mitt favoritland, ibland känner ja för att flytta dit, får väl se när vi blir gamla...

Villa Viola sa...

Åh. Så himla fina möbler. De skulle mer än gärna få flytta hem till mig.