onsdag 14 september 2011

Erikshjälpen idag

Foto: Lotten

Var en sväng förbi Erikshjälpen idag. Jag köpte inget men jag fotade ett par saker som jag tyckte om. Ovan en fin terrin som var från Rörstrand. Jag kommer tyvärr inte ihåg vad den hette. Handtagen och knoppen var röda och den var helt felfri. 300 kr kostade den. Nedan kaffekoppar med fat med helt underbar blomma. 6 koppar med fat för 5 kronor delen, 60 kr för hela servisen. Den här var jag riktigt sugen på.... men det är bara att inse att man kan inte ha hur många kaffekoppar som helst ;-)


Foto: Lotten

12 kommentarer:

Christin sa...

Jag hade knappt kunnat motstå dom fina kopparna till det priset....Trots att jag har fyra olika uppsättningar retrokaffekoppar med 5-8 av varje och inte ens dricker kaffe själv !

Lotten sa...

Christin - Nä det var riktigt svårt faktiskt! Det är nästan så jag funderar på att åka tillbaka och köpa dem nu när jag ser dem på bild ;)

Loppan Lorum sa...

Man kanske kan hitta på nåt annat pyssel med kopparna - ljuslyktor t ex?

Lise B sa...

Selvfølgelig kan man ha så mange kaffekopper som helst, hva er problemet egentlig?

gult hus i svingen sa...

Koppene er nydelige, håper du reiste og kjøpte dem:) Du får pakke bort eller selge noe av det du har da vettu, Lotten;) Terrinen er lekker den også:)

klem fra Trine:)

Tyg och otyg sa...

Det var väldigt duktigt av dig att låta bli de fina sakerna, men jag måste bara tipsa om att det är fint att gjuta ljus i kaffekoppar! Du kan ju köpa bara en eller två? Eller så slår du till på alla och gör ljus som du sedan ger bort i present. Eller så får du se till att slå sönder några som du redan har, så att du faktiskt BEHÖVER fler koppar! :)

Frida - Fridas Betraktelser sa...

Jag älskar koppar! Köpte senast i helgen nya på loppis! 30 kronor för 6 koppar med fat. Felfria.

Mrs Peaches sa...

Oj, jag hade köpt kaffekopparna! Dom var ju jättefina! Skynda tillbaks! =) Kram Elin

Pysselpralinen sa...

Strongt det där, att lämna kvar grejerna på loppisen. Men antagligen komme du hitta något annat ännu tjusigare alldeles snart som behöver den där platsen i skåpet. Och då vet du att det var rätt beslut!;-)
Själv har jag vid två olika tillfällen senaste veckan stått och fingrat på en låg pall som jag kaaaanske vill ha...men som jag dels tycker är lite för dyr och dels vet jag inte riktigt var jag ska ha den.

pippilotta sa...

hur klarade du det? jag är imponerad. skall ta med mig kameran nästa gång å pröva :)

popetotrora sa...

Älskar koppen och fatet! så sött!

Made by Ina sa...

Superfin kaffekopp ;)
Gör som jag annars, köp endast 2 av varje sort man hittar, då kan man köpa flera fina olika och sen när man tröttnar slänger man och köper nya ;)

ÄLSKAR kaffekoppar men dricker inte själv ;)

hadet toppen

Kram Marina