fredag 16 september 2011

Kattklocka

Foto: Lotten

När jag var på stan för ett tag sedan fotade jag den här kattklockan. Den vickar på svansen och rör ögonen fram och tillbaka. Jag vet att jag sett en sådan hemma hos någon när jag var liten men ajg minns inte vart.... jag tycker bara att den är otroligt cool.
Ikväll går jag på första natten av två. Nu är det nedräkning innan vår London-tripp.... Allt är fixat och klart i stort sett... skall bara tvätta lite och stryka innan jag packar... och köpa några tuber "Kalles kaviar" till moster.

13 kommentarer:

AvMeg sa...

Så gøy klokke!
Heldige deg som skal til London - god tur :-)

till-vidas-ara sa...

Ååå du, den där klockan gillade jag verkligen!!! Har inte sett någon, inte ens när jag var liten, men den känns som någon jag borde haft med mig..älskar..ÅÅÅ! ser du någon fler så köp gärna på dig en så betalar jag frakt och mer och vad fiiint det skulle va! har aldrig sett någon här uppe hos oss i mörka norr!
och visst är det skönt att rensa ändå och få fritt livsrum! här är bara lite svårt att få tid. kanske bra vi inte har katt också, men jag skulle såå gärna vilja! Hoppas du får det underart i London kära***

kramar Lycke

Hanna sa...

Åh va klockan är fin!!! En vän till mig hade oxå en Felix the cat klocka när vi va små, men en annan modell, jag minns dock exakt hur den såg ut för jag tyckte den va så himla fin. Min stora dröm är att hitta en likadan på loppis! :)

Lina OJ sa...

en sån klocka har jag kikat efter sedan jag såg en sån i filmen" älskling jag krympte barnen" när jag var liten. Har för mig att den säger miao vid jämn timme också :) lina.oj

Jo sa...

Den är så himla fin! Jag vill gärna ha en, men J är inte lika impad... :)

popetotrora sa...

Åh, vad jag gillar de målade renhornen (eller hjort eller vad det nu är...)! Superfina!

till-vidas-ara sa...

Hej söta vännenmin! och tack fina! Ska fundera på klockan..försöker verkligen tänka efter vad jag egentligen behöver..märker att man blir bättre på det nu när jag äntligen fått fart på rensandet :) Guuud vad skönt det är - att bara hiva gamla skolböcker, kläder som aldrig använts..sånt för smått och trasigt från barnen..gamla arkiv som mannen dragit runt i 10 år! vill inte sluta nu när det väl fått fart - och det som är fint ska upp nånstans till beskådan juh!
Fast lite hööögre upp så en klåfingrig liten inte får tag på det :)

många kramar om, Lycke

pippilotta sa...

Härligt, London alltså. Har du några favoritbutiker där? paperchase? habitat måhända.

Anonym sa...

Finfin klocka. Trevlig resa, härligt med lite semester :)

Mia :)Kiiromi

jojo sa...

Hoppas du får en trevlig London tripp! Och glöm inte John Lewis. Jag har redan beställt fler tyger därifrån! Ser fram emot ett se dina fynd när du kommer hem!

Anne Dorthe sa...

Hej søde Lotten. Det er så skønt af følge med her på bloggen, og derfor vil jeg "sende" en blogaward til dig. Kig forbi min blog, missads.blogspot.com
Hav en skøn aften
AD

Therese sa...

Haha, vilken himla söt och rolig katt!

Och vad kul med London! Njut i fulla drag:)

Kram Therese

pippivogel sa...

härligt att vara tillbaka Lotten och få se dina inspirerande bilder igen! Kramar från klara