fredag 30 september 2011

London shopping

Foto: Lotten

Det blev inte så mycket shoppat i London den här gången för min del. Efter ett drama på Heatrow innehållande en ivrig liten pojke, tunnelbanetåg och stängda dörrar med pojke i kläm.... så blev den lilla pojken rädd och ville inte vika från sin mors sida ;-)
Jag kom hem med ett par böcker, girlang-bokstäver samt de underbara salt-och-pepparkvarnarna från Cath Kidston.


Foto: Lotten

Reskassan gick åt till resor, mat samt inträden. Jag hade tänkt köpa ett par saker på Urban Outfitters.... men jag hittade inte butiken :(  Den låg iallafall inte där den låg för 4 år sedan....

Jag har hittat en underbar liten kattunge i Karlskrona... men kan tyvärr inte ta mig dit just nu så det blir nog inget med den. Jag kollade upp tåg dit med det hade kostat nära 1500 kr och tagit 10 timmar ToR! Jag får leta vidare.... Ingen som har en Sibirisk kattunge i gömmorna... gärna en röd ;-)

4 kommentarer:

Jo sa...

Det gör väl ändå inte så mycket om du inte fick med dig så mycket hem från London om du nu ändå fick med dig böcker! Bland det bästa med London är ju just böckerna! :D

Sen var ju salt- och pepparkaren hur söta som helst! Och vilken TUR att det gick bra med sonen, London ÄR ju faktiskt rätt stort...

Jag har tyvärr ingen liten röd katt i gömmorna. Jättesynd att du inte kan åka med bil och hämta den! Om jag hade haft en helg ledig, hade jag kört dig, då hade det iaf blivit mycket billigare.

Hoppas att det löser sig på något sätt!

HannasHörna sa...

Hej hej! Åh vilka fina böcker. Jag vill gärna ha den med julprojekten...hoppas du är nöjd med resan. Trevlig helg! Kram

Lotten sa...

Jo - Sådana här böcker älskar jag och i London finns det ju hur många som helst ;-) Tack för ditt stöd i min jakt efter ny Sixten! Du är för go!

Hanna - Ja, tack! Jag är jättenöjd med resan! Blir det något pysslat från boken kommer jag givetvis dela med mig ;-)

Ulle sa...

Jag önskar att jag kunde åka till Karlskrona o hämta hem en rödis till dig. Har släkt där men har ingen tripp inplanerad dit för stunden. Men on det skulle ändras så hör jag av mig. När är den lill* leveransklar?
Kram Kram