måndag 3 oktober 2011

Foto: Lotten

Måndag... jag känner mig lite bättre. Mindre ont i kroppen iallafall. Idag skall jag göre några av sakerna jag inte gjorde i helgen - renbädda, stryka och plocka. På bilden ovan visar jag Sixtens matskålar jag köpte till honom innan jag åkte till London. Tyvärr verkar det dröja innan vi får tag i en ny Sibirier så nu har jag plockat undan kattlådan, matskålar och den lilla söta korgen jag köpte på loppis.
Nedan en bild på minstemannens porträtt på sina föräldrar som han gjorde i skolan. Sötis! Tänk att sådana här barnteckningar kan vara så fina ;-)



14 kommentarer:

till-vidas-ara sa...

Underbart är det med barnteckningar tycker jag..sparar alltid massor av de de gjort. och skålarna så fina! är säker på att den lille kisse som ska bo med er kommer att dyka upp när tid och mening är!!! Hoppas du känner dig helt på benen snart, skickar så mycket energi jag har råd med :)))

Tänkte hör en grej med dig också! Visst har ni Topshop-butiker i Göteborg! Jag hittade en så underbar klänning på topshop-nätbutiken..men den var slutsåld både i england och amerika :(
Tänkte fråga om du eventuellt kunde köpa ut den åt mig och skicka, och att jag sätter in slantar åt dig..om de skulle ha kvar den i Göteborg? Känns det för bökigt så förstår jag så klart, men frågar man aldrig nåt så får man ju aldrig veta :) Önskar dig en ljuvlig och glad dag !!!!!!!

kramar om Lycke

Helena sa...

Vad tråkigt med kattungen:( Tur i oturen att han inte hann flytta in till er. Speciellt med tanke på barnen... Kattskålarna var underbara. Och jag gillar dina instagrambilder. Håller på att mecklar med ifåånen jag också, men har inte hittat någon fotoapp som jag kommit underfund med än. Är det en betalversion du har? Fortsätt krya på dig! Kram Helena

Lotten sa...

Lycke - Skicka ett mail med detaljer om klänningen så skall jag kolla om den finns!

Helena - Jag tror att jag har gratisversionen av Instagram... eller jag minns faktiskt inte om jag betalde för den. Men hur som helst så är den otroligt rolig! Finns du där? Vad heter du isf?

till-vidas-ara sa...

guud vad söt du är! men vetdu! jag ska på stan nu, men sen kan jag ringa till nån topshopaffär i G och höra om de har o kan lägga undan! vilken vore bäst att ringa tror du?

kramar Lycke

Lotten sa...

Lycke - Den som ligger i Kompassen i Brunnsparken passar mig perfekt... annars finns det nog en i Femmanhuset oxå.

Emma sa...

Hej Lotten! Jag läser din blogg sedan länge tillbaka och den är en riktig favorit! Tänkte själv börja blogg och hoppas att det är ok att jag har länkat till dig. Säg till annars så plockar jag bort länken. Tack för en fin blogg och all inspiration. Jag beklagar verkligen att ni förlorade er fina kisse! MVH Emma

till-vidas-ara sa...

Kompassen i Brunnsparken? Jag ringde till en i arkaden..och de sa att det inte fanns någen fler? och de hade den inte..buhuu! men går du förbi någen annan så kolla efter en mörkbå sammetsliknande klänning med gräddfärgad spets i hals och längst ut på de korta ärmarna..helt ljuvlig, men jag befarar att den är blott en dröm :( ska kolla om det finns telnummer till något annat ställe i G men hinner inte nu! hoppas annars att den bara försvinner ur mitt huvud :))) du vet ( blink blink)

kram till vännen, Lycke

Lisa sa...

å det riktigt värker i mig när jag tänker på stackars katten, har en rödtott hemma på gården som heter sixten och är min lilla kelgris och man tänker va ledsen man blivit om han gått bort. Hoppas ni hittar en ny frisk katt snart! Sibirier är jätte fina, bra med allergi å allt.

Fina prylar du har, ååh man får sånt ha begär när man ser dina alster och fynd ;)

Kul att du gilla tavelväggen, insåg nu att den är sne..men de fixar jag,,nån gång :) Tyckte jag kände mig otrolig modig att ta svart. Men till våren blir de nog nåt gladare.

Gila sa...

Barn är de bästa konstnärerna.

Pysselpralinen sa...

Så trist att det inte blev någon kattunge nu när ni hade längtat så! Men det var väl inte rätt tid helt enkelt, och rätt som det är måste det väl dyka upp en ny söting någonstans! Hoppas på snart då.:)

Jag har också haft en hiskelig trötthet på sistone så jag led lite med dig när du beskrev hur du har känt dig. Men det låter som att du mår lite bättre nu? Jag började undra om jag kanske har järnbrist och började självmedicinera mig med leverpastej! Hihi, snacka om arbetsskadad!;)

Fru Elin sa...

Vars har du köpt skålarna? Tyckte att dom var superfina! Skulle behöva nya till mina kissar! =) Synd dock med eran, men hoppas att det dyker upp någon ny till er familj snart! Kram Elin

Anonym sa...

Hei:) Må bare si at du har en herlig fargeglad og inspirerende blogg, og gleder meg til å følge deg videre! Bli gjerne med på min gi-bort om du vil:) Lillian

E.R.R.Y sa...

Fina skålar, väldigt synd att Sixten aldrig hann prova dem.. :(

Skönt att du mår lite bättre nu i alla fall, och vilket härligt porträtt!

Kram

Juvelia sa...

Så fint porträtt! :)