fredag 4 november 2011

Sovrummet i stort sett klart

Foto: Lotten

Äntligen kan jag visa bilder på vårt fixade sovrum. Jag har haft planer för sovrummet ganska länge nu... men min sambo förstår inte varför man skall måla om och tapetsera när man gjorde det nyss (2003 var det sista gången vi målade om) Men min sambo kan ifrågasätta hur mycket han vill - det är ju ändå jag som gör jobbet ;-)
Väggarna målade vita och en vintage tapet sattes upp bakom sänggaveln... Bara den tapetseringen var ju en historia för sig. Jag har tapetserad förr med vintage tapet och borde inte lyssna på kvinnor i måleributikerna som säger att det absolut INTE går att tapetsera sådana gamla tapeter med modernt lim. Jag var svag och gick på hennes dravel.... Jag lovar och svär härmed att aldrig ta råd från Kvinnor/Män i måleributikerna! Tapetseringen höll på att gå åt skogen kan jag säga..... Mindre roligt när man står här med två rullar unik tapet som inte går att få tag på fler rullar av!


Foto: Lotten

Sängarna har fått ny sängkappa från Bemz som jag köpte i våras under en kampanj. Sänggaveln målades vit och äntligen fick jag upp Amerika-kartan oxå. Kartan har legat ihoprullad i minst två år nu.... jag tänkte haft den i vårt vardagsrum från början :)
Nu fattas bara två lampor som jag beställde för ett halvår sedan... men nu skall de vara på väg iallafall. Så här såg sovrummet ut innan.

23 kommentarer:

Sukkertøy for øyet sa...

Tapeten gir meg HJERTEBANK!!!!!

Camilla Wedel Sivertsen sa...

Virkelig lækkert soveværelse. Smukt tapet og sååå fedt med kortet på væggen!!

Viktoria - Jag blir aldrig kung. sa...

Jag gillar kartan på väggen skarpt!
Tänkte köpt en idag men den var trasig i nerekant så var förnuftig (?) och gick hem utan den..
Tapeten är skitcool!

Caroline sa...

Hej!
Åh vilket ärligt sovrum du har nu! Man blir som vanligt riktigt glad av dina färgval. Underbar tapet!
Vad duktig och händig du är! Snart är det dags för vårt sovrum att få nytt!!!
Trevlig helg,
kram Caroline

LOPPISTAN sa...

Dra mig baklänges vilken snygg tapet. Tur att du hade koll på situationen så att du fick upp den i alla fall. Trevlig helg!

fiazoo sa...

Oj vad mysigt! Kartan var verkligen läcker. Och visst kan man göra om flera gånger. Jag tänker göra om köket även om det inte är mer än två år sen sist. Så kan det gå :)

Ha en fin helg!
Kram

Emma sa...

Fantastiskt fina tapeter:)

Ninette sa...

Vad fint det blev, och den där tapeten är alldeles underbar!

Henrietta sa...

Jag vet att du letat Sibirisk katt och jag ville tipsa om att det finns två hanar här i Karlskrona http://www.123minsida.se/marinassibirer/42053169

Jag vet att du kollat upp priserna innan men tex på fredag kostar det 650 kr + ca 100 kr för sittplats tur och retur. Tar ca 4½ timma per väg och ett glapp på ca 3-4 timmar. Jag kan möta upp och fixa käk, men kör gör jag inte :o))

Kanske det vore något? Hade vi bara varit på gång till Göteborg hade jag gärna hjälpt dig men vi åker nog inte förrens till våren. Men då kan vi transportera katt om så skulle vara!

Ha det så gott!

//Henrietta
henrietta.winell@telia.com

AvMeg sa...

Nydelig tapet :-)

Ann-Charlotte sa...

Vilket piggt och glatt sovrum!

Emma sa...

Vad fint! Man blir liksom lugn, varm och glad av färgerna. :)

Fru Elin sa...

Men så fint det blev!! Vilken härlig tapet!
Jag har också fått jättedåliga tips av en tjej i en måleributik när ja skulle måla vår trapp. Blev katastrof!! Så nu litar inte jag heller på det folket! Man tycker att de borde veta vad de pratar om - men icket!
Ha en skön lördagkväll och sov supergott i ditt fina sovrum!
Kram Elin

TUSEN VASER sa...

Det blev en helt annan karaktär på rummet, jätteläckert!

Unknown sa...

tapeten er bare sååå fin;)

Jo sa...

Tjusigt, tjusigt! Och mycket gladare. Bra jobbat!

Linda sa...

Å vilken fin blogg. Gillar färgerna och mönstrena. Man blir glad!

till-vidas-ara sa...

oj, vad jättefint det blev!! och så precis du! klart man inte ska nöja sig innan det känns klart!!!

kramar Lycke

pysseliten sa...

super läckert verkligen ett sovrum man blir gald av se :) Härligt med färg ,jag är för feg men byter gärna fäger hemma ofta på kuddar ljus osv .

Elin sa...

Ooooh! Så fint det blev. Tapeten är underbar!! Påminner om ett påslakan jag har... hur som, jag älskar den! Och tänk vad färgbyte kan göra. Sånt gillar jag, när man inte behöver köpa nytt utan ändra på det man redan har :)

/Elinstina

Mya sa...

Så fint det blev. Verkligen ett glad-sovrum :-)

Randi sa...

For et flott soverom!! Herlig tapet!! Sånne gardiner har jeg også! Snille Erry kjøpte for meg, de er så fine! Ha ei riktig god helg! KLEM.

Anonym sa...

Hello, can you please tell me where this lovely Landmap on the wall is from?

Best wishes, Viktoria