måndag 5 december 2011

Foto: Lotten

Här hemma är det sjukstuga sedan en vecka tillbaka. Lillebror blev sjuk förra måndagen och storebror insjuknande ett par dagar senare. Storebror har varit en slagen hjälte med hög feber, ont i halsen och huvudet över helgen. Idag bestämde jag mig för att ta med dem båda till Vårdcentralen. Det visade sig att storebror hade halsfluss och lillebror virus. Storebror börjar med Penicillinet idag och på onsdag går han tillbaka till skolan. Det har inte blivit mycket gjort här hemma på pysselfronten.... Garnet på bilden ovan är tänkt att sysselsätta mig under julledigheten ;-)Vi tänder en massa ljus och myser. Ute har det varit busväder i helgen. Skönt då att kunna sitta inne och kura. De flesta julklappar är fixade så den stressen slipper jag.... Nu måste jag snart få till en dejt med symaskinen oxå!

6 kommentarer:

popetotrora sa...

Usch då... hoppas ni kryar på er snart och är friska tills det är dags att äta julskinka och öppna klapparna i allal fall. :-)

till-vidas-ara sa...

Hej fina vännen!!! har vart lite låg i helgen pga det där bedrägeriet..inte riktigt skapad för sådant jag tror jag. här är mellanbror också sjuk idag och jag lite frusen, men det är bättre. och lyckost som har fixat julklapparna..känns lite övermäktigt det där i år :) och vilket underbart garn..nästan vårkänslor där, och det gillar jag..tappade lite Julkänsla här..längtar polkagrisrandigt och sol snart ***

kramar Lycke
(och din adress, fick jag den :)kanske jag har den på mailen, ska kolla..)

creando sa...

Kan knappt tänka mig något mer inspirerande en bilden med garn på. Underbara färger. Ska bli roligt att följa vad det blir av det. Skickar massor med krya-på-er-kramar till huset. Kicki :)

hennihenni sa...

Trist med sjukstuga, men kanske bättre nu än på julafton? Krya på er!

E.R.R.Y sa...

Krya på er! Väntar med spänning på vad som blir av garnet. De där tofflorna du gjorde var ju urfina. Gör du på beställning och vad skulle du ta för ett par?

Kram

Lotten sa...

Lycke - Garnet går nog lite åt vårfärger... sådana som jag gillar ;-) Jag mailade adressen till dig...

Erry - Tack! Vad snäll du är! Jag kan tyvärr inte göra sådana tofflor på beställning :( Känns som om jag har lite för mycket på gång just nu... Men skulle det ändrar så hör jag av mig!