fredag 16 december 2011

Härliga tyger


Min symaskin har varit på upphällningen länge, länge och det är kanske därför det inte känts lockande att sätta sig och sy. Bara tanken på att den skall bråka så fort man sätter igång gör att jag har låtit bli att testa de där ideérna, sy kläder mm. Men nu är det snart ett minne blott - en ny symaskin är beställd och skall förhoppningsvis komma innan jul. Håller tummarna för fullt!


I väntan på min nya maskin kan jag njuta av alla fina tyger i hyllan och fantisera om vad jag skall sy. Lappkuddar och necessärer har jag ett par på beställningslistan så de är ju självklara. Men jag har tänkt att sy byxor till lilleman.... kanske en tunika till mig samt lite annat smått och gott.

8 kommentarer:

Randiga Tråden sa...

Underbara tyger, bara att hålla med. Ibland behöver man vila sig från skapandet och bara njuta.

hennihenni sa...

Vad glad man blir av tygerna, härliga!

creando sa...

Så härligt! Och jag sitter ju här och räknar ut att vi dessutom kommer att få se en del av dina verk....eller hur? Det ser jag fram emot mycket! Kramar Kicki

Annika GW sa...

Bilderna av tygerna är rena rama konstverken. Man skulle kunna rama in tygerna! / Annika

pippilotta sa...

Dina färger liksom :)

Retro Elephant sa...

Fin fina tyger :)

//Lina

Sanela Drakulic sa...

Hej!

Jag läste din blogg och tyckte den va jätte mysig :) Riktigt spännande med all pyssel!

Jag är en produktdesign student som går sista året på min utbildning och gör nu ett projekt som handlar om hallen och dess förvaring. Det jag undrar är om du skulle kunna svara på några snabba frågor angående din hall?

Det du ska göra i så fall är att: Skriva vad du tycker är bra med din hall och förvaringen samt 3 saker som skulle kunna vara bättre. Det som även behövs är en bild på din hall.

Svaren kan du maila till: sd305@hotmail.com

Tack så jätte mycket på förhand! :)

MVH
Sanela Drakulic

Maria sa...

Kul med ny symaskin! GOD JUL!