torsdag 5 januari 2012

Foto: Lotten

Jag är såå tacksam till anonyma "Pia" som tipsade om att byta tråd. Efter jag har bytt tråd har maskinen inte bråkat en enda gång. Jag skall aldrig  mer snåla när jag köper tråd! Tusen tack, Pia!
Det har blivit några necessärer till och nu börjar jag längta hem till syrummet i stan med mycket mera tyger...  Skall bara njuta ett par dagar till ;-)

12 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Lotten :)

Længe siden jeg har kigget ind her sidst - såååå fine farver du har syet i, og jeg er VILD med det nyrenoverede soverum :-)

Håber du har haft en god nytårsfejring.

Kram Maria

Annika GW sa...

Oj! Så läckert! Härliga färger och mönster på tygerna! / Annika

Ewa sa...

Ääälskar svamptygerna!

Ewa sa...

Ääälskar svamptygerna!

jejja79 sa...

vilken härlig blandning av tyger =) superfina och man blir glad.....

Berit sa...

Så mange flotte stoff. Ha en god aften

creando sa...

Sketafina! Du har så mycket härlig färg här hos dig. Jag älskar det verkligen, men har så svårt för det hemma. Vet inte vad det beror på egentligen. Har i och för sig fläskat på med hur mycket färg som helst i husvagnen, där vi är kortare perioder. Men annars får jag kliva in hos dig istället och njuuuta. För det gör jag ska du veta :)
Kramar Kicki

Fröken Pyssel sa...

Vilka fina! Härliga tyger som alltid inne hos dig :-) Jag vet inte vilken tråd du använde som trasslade till det, men min erfarenhet är att Ikeas trådar verkligen sabbar symaskinen, de är helt värdelösa!

Pysselpralinen sa...

Härligt, härligt! Vilken färg och mönsterboost!:) Är det Ohlssons klövertyg jag skymtar? Ser väldigt fint ut, i så fall ångrar jag mig nästan lite att jag inte köpte något.

Tack för din peppande hälsning förresten! Jag är ju inte så tydlig med vad jag har för yrke eftersom jag fortfarande inte har bestämt mig för om jag vågar bli helt offentlig på bloggen eller inte. Och vi är inte så himla många i min "bransch". Men jag kan ju avslöja så mycket som att du mycket väl hade kunnat stöta på mig på jobbet, i alla fall om du arbetar på en avdelning (kanske inte på akuten dock). Och jag läste min utbildning tre år på "Medicinareberget".:)

emblas-kanel sa...

Nydelige stoffer! Både farger og mønster, helt deg! Godt nytt år. Gleder meg til å følge den fargerike bloggen din i 2012 også. Klem fra Eva :-)

emblas-kanel sa...

Nydelige stoffer! Både farger og mønster, helt deg! Godt nytt år. Gleder meg til å følge den fargerike bloggen din i 2012 også. Klem fra Eva :-)

Anonym sa...

IVA ja, det var ju det jag först tänkte...men sen fick jag ändå för mig att det var akuten du jobbar på...man ska lyssna på sin inre stämma!:)

Vi kunde som sagt var ha stött på varandra om jag hade fått jobb i Göteborg, men det är ju endast ett fåtal förunnat inom min yrkeskår att få jobba kvar där, så därför bor och jobbar jag nu "i skogen" i norra Skåne (efter flera års flaxande hit och dit på olika vik och annat kul). Men jag åker till Götet på besök så ofta jag kan och ett nyårslöfte är att åka dit oftare!:)

Jag är ju själv den extremt nyfikna typen så när folk är lite hemliga på sin blogg med vad de jobbar med och sitt övriga liv och så, då blir jag supernyfiken! Så jag tycker att din fråga var fullt berättigad! :)
Och på något sätt så tror jag att jag börjar känna lite mindre behov av att vara hemlig nu när mitt liv "stabiliserar" sig lite. Förhoppningsvis kommer jag inte råka ut för någon mer chef som "googlar" mig före jobbintervjun (på ett tag i alla fall). Det har hänt tidigare kan jag ju säga, och det knäppa var att han hade gått in och läst någon helt annan persons blogg och trott att det var min. /Pralinen :)