tisdag 17 januari 2012

Mina lappkuddar

Foto: Lotten

Igår skickade jag en beställning på 4 lappkuddar till Stockholm. De skall säljas i en cool affär som jag väldigt gärna skulle vilja besöka. Nästa vecka kan jag berätta mer om detta. Dessa lappkuddar är så roliga att sy... att sätta samman färger och mönster så det blir sådär "karamelligt" och vårigt är ju hur kul som helst. Jag tror jag har sålt totalt 16 eller 18 stycken sådan här nu sedan jag startade. Känns lite smått otroligt att det finns så många Lottentott-kuddar spridda i Sverige och Norge.
Nu skall jag jobba lite tokigt med varannan natt.... stor risk att monstermamman kommer fram ;-) Jag skall försöka att få någonting gjort iallafall mellan nätterna. Hoppas att ni har en skön vecka...

14 kommentarer:

Riitta Sinikka sa...

Hi! I love your lovely things!!

Lotten sa...

Riitta - Thankyou!

Ewa sa...

Jättefina! Jag har lappar som ligger färdiga att bli en sån där, totalt inspirerad av dig. Sylusten saknas dock så vi får se när den blir klar.

Annika GW sa...

Läckert! Du har så härliga färger på allt du gör!/ Annika

pippilotta sa...

Så himla fina. Bra jobbat!

Trådanten sa...

Åhh, jag skulle behöva lite fler glada kuddar. Dina är jättefina. Tror att jag ska titta i mina tyghögar och se om jag kan trolla fram något lika fint!

Camilla Wedel Sivertsen sa...

De er såååå smukke... sikke nogle lækre farver!

Jo sa...

Åh, vad våriga de är! Nu blev jag SÅ sugen på att "våra" till det här hemma! :)
Och vad roligt att du får en massa sålt!

creando sa...

Snygga, snygga, snygga! :)
Kramar Kicki

hennihenni sa...

Oj vad kul med cool affär :) Men förstår att kuddarna platsar där, de är jättefina! Kämpa på med nattarbetet!

till-vidas-ara sa...

Underbara kuddar sötvännen där! myssen kom idag och jag provade den direkt. jag gillar ju alla slags huvudbonader så den här tyckte jag massor om, men du har rätt i det där med att det blev enormt mycket mormor av det hela när den satt på, hihi..tom jag blev lite sådär att...ojoj, kanske jag skulle göra något färgglatt på den någonstans, så jag tänkte höra om du har nåt bra förslag på hur man skulle kunna göra ***
jag gillar den ju och vill absolut behålla den, men du vet vad jag menar blink blink..

kramar i högar Lycke

Helena sa...

Superduperfina lappkuddar...verkligen karamelliga och våriga:)

Fröken Pyssel sa...

Vad roligt att du fått så mycket sålt, coolt!

Linda sa...

Så fina! Verkligen karamelliga. Jag har precis upptäckt tjusningen med lappteknik! Det är ju så roligt att se tyget växa fram efter hand!