fredag 13 april 2012

Påsklovsprojektet avslutatTanken var att vi skulle tapetsera hallen på landet med en tapet från PIP-studio. Men eftersom hallen är så stor skulle det kosta nästan 9000 kr i bara tapetkostnad så vi valde att måla över tapeten istället. I måndags åkte vi in till närmsta färgaffär och vi enades om en färg som liknar Päronsplit.

Efter två lager vit färg och tre lager päronsplit ser hallen ut såhär. Tanken är att måla något mönster på med hjälp av schabloner någon gång....

 Nu är jag lite sugen på att måla det lackade furugolvet oxå.... men det får nog vänta ett tag. Vi har även möblerat om lite, rensat ut saker och målat inne i en garderob under trappan. På söndag åker vi hem till stan.... då kan jag visa vad som blivit gjort där med. Kan knappt hålla mig!6 kommentarer:

creando sa...

Underbar färg. Blir ännu finare när du kallar den för päronsplitt. :)
Kramar

drudeblaa sa...

Nydelig farge. Det blir spennende å se hva du har gjort i byen. God helg. Klem, Drude

AvMeg sa...

Fin farge. Jeg har også lyst til å male trappa vår, men det er mye jobb :)
God helg :)

Luna D Sign sa...

Vilken härlig grönfärg! Det blev jättefint!
Kram Malin

till-vidas-ara sa...

Vilken underbar färg!!! och vad nyfiken jag blir på vad som gjort *** och det där med schabloner ja :) önskar fortfarande att vi fick gjort sådana i hallen. står lite stilla där, typ, men det gäller ju att prioritera. det blir med tiden..
vilken färg tänkte ni golvet i?

kramar Lycke

Anonym sa...

Hejsanhejsan,
9000 i tapetkostnader är verkligen mycket. Tur att ni valde päronsplitfärgen. Resultatet blev riktigt riktigt fint, ni måste vara nöjda! Det är en typisk färg man blir glad av.
Jag jobbar på Byggla.se och jag tycker det vore kul att se ditt projekt hos oss. Maila mig på vendela@byggla.se så berättar jag mer. Vill du bli en av våra bygglare får du en liten present.
Lycka till med schablonerna!
Mvh
Vendela på Byggla