onsdag 16 maj 2007

Svårt med koncentrationen

Foto: privat
Ibland har jag svårt att koncentrera mig på en sak.... som det här med lapptäcket till exempel - vips har jag ytterligare ett till på gång. Jag beställde nämligen så fina tyger från Danmark som kom idag. Såå underbara! Dem får ni se en annan dag dock för idag slängde jag ihop en liten kulpåse istället när jag ändå satt framför symaskinen....

Foto: privat
När jag så åkte en sväng till IKEA innan jag hämtade barnen så hittade jag de här fina sakerna. Växten är tydligen väldigt lättskött - skall duscha två gånger i månaden och ingen näring! Passar ju mig utmärkt! Boken har jag varit och bläddrat i flera gånger men inte köpt då jag tyckte den var lite dyr! Nu hade de "family"-rabatt så man fick den för 99 kronor. Det är den ju värd tycker jag - jättefina bilder att inspireras av!
Nu skall jag ta och dammsuga och städa nere i källar-våningen - annars tar dammråttorna över där! Svärföräldrarna kommer på en liten visit imorgon så då får det ju vara lite städat? Ha en trevlig kväll - vi kanske syns på blogg-rundan senare?

14 kommentarer:

Poppins sa...

Jag har också flera projekt på gång. Några sedan flera år tillbaka ;) Jo, faktiskt så ligger det några oavslutade broderier och bara väntar på att jag ska sätta i gång igen. Får väl ta och rycka upp mig lite...
Lycka till med städningen så svärmor blir nöjd. Kram

n o r d i n g å r d e n sa...

"Slängde ihop en liten kulpåse"!!!!?? Hur himla fin blev inte den då!! Tänk om man kunde slänga ihop ngt dylikt! Jätetsöt! Ha en bra helg!! Mari.

MODERN COUNTRY sa...

Ja, jeg har også flere prosjekter på gang, fler en jeg kan takle forresten! Har måttet lage en liste nå.Vil gjøre alt, NÅ! Hihi..Håper dere koser dere med besøk og får en fin dag i morgen :)
PS: Hatthyllan var kjempeflott!!

Anonym sa...

Jag har också tittat på boken men tänkte som du att den var för dyr. Kul den var på rea nu! Jag har också haft en sådan blomma, men jag dödade den... Är dock ingen blomexpert :)

Stina sa...

Vad duktig du är. Kram Stina

Spets och snor sa...

Längtar till ditt lapptäcke är klart...

Anonym sa...

Den boken inhandlade jag idag. Till det mycket överkomliga priset 99 kronor. Så nu är det dags för sängen och lite läsning. :-)

Anonym sa...

Skaru inte sälja statyn nåt inlägg ner....????
Bland det snyggaste jag sett på lääänge!!!
AVIS!

Visst är den boken bra....Den kostar som 2 st Elle men innehåller BARA fina o inspirerande bilder!! Det riktigt lyckopirrar i magen då man tittar i boken!!!
Bäst i test!!!!!(enligt mig då!!!)

Ha en skön dag!!..å fram med smurfarna!!!! =) =) =)

Anonym sa...

He, he snart har alla vi bloggerskor den boken..men den är toppen tycker jag :-)

purple area sa...

Boken är jättebra, jag köpte den också!

Husbilsresan sa...

Men vad du är flitig...jättefin kulpåse du "slängt" ihop....jag har tänkt "slänga" ihop lite nya kuddar jag..men just nu har vi fullt upp att göra i stugan, så det får vänta.
Lapptäcket kommer att bli så himla fint...jättekul ide med teckningarna=)
Kramar!

Lin & Lavendel sa...

Fin kulpåse!

Signes Vind sa...

Har läst mycket gott om den boken - måste nog bli en IKEAresa snart
;-))

Anonym sa...

Åh, har du köpt den där boken?!..den vill jag oxå ha..å vilket kanonpris!...fin kulpåse oxå! Ha en fin helg! :)