söndag 13 januari 2008

Nu är julen utstädad


Foto: Lotten
Det känns riktigt skönt att få slänga ut julen.... och blicka framåt mot våren! Projekten står ständigt på kö.... först ut är trappan som skall bli målad! Förhoppningsvis före påsk.... Sedan är det 40-års kalas mitt i allt för min sambo. Utstädning och röjning i garage och förråd.... sälja en del, kasta en del och skänka en del.... Sist men inte minst alla ofärdiga syprojekt.... Nu fattas bara orken oxå ;-)
Buketten på bilden ovan är ifrån julas. Underbara rosor som tyvärr inte stod sig så länge.... men min kära mor klagade och fick pengarna tillbaka! Det skulle jag aldrig komma på tanken att man kunde göra..... Undrar om man kan klaga på mina murgrönor som bara dör så fort de kommer hem till mig :o)

8 kommentarer:

Signes Vind sa...

Har också städat ut julen och det känns bra. Vi går mot ljusare tider och då ska det märkas inne också.
Den lampa din mamma köpt har jag sett på flera andra bloggar - så nu blir det IKEA resa - Vill också ha! - jag tror att den heter Barometer. Vill ha den både som golvlampa o bordslampa.

Mys liv och hem sa...

Vilken vacker bukett.Jag skulle nog inte heller tordas klaga,men jag tycker det är helt rätt att göra det.De ska ju faktiskt stå åtminstone några dagar och i bland säljer affärerna blommor som redan är lite vissna.Jag har också ett 40 årskalas i sikte,mitt eget...=)och det bluir roligt.Ha det gott

ikas sa...

Visst känns det skönt att bli av med julen!
Såg fotona från er jul. Mysigt att fira jul på M.

ha det gott!

Hem & Harmoni Marie sa...

Skönt att få bort alla julgrejor faktist.. Nu vill jag ha VÅR! :)
Ja, egentligen ska man nog klaga mer... alltså det händer ju ibland att man inte är nöjd och det borde man tala om oftare... :) Jag är urkass på det!
Ang tidningskorgen hos mig, den är köpt på MIO.
Ha det gott, kram Marie

My White Cottage sa...

Tycker också det är skönt att städa ut julen. Däremot blir det lite tomt i fönstren, behöver fylla på med lite nya krukväxter. Men det är ju ett angenämt problem tycker jag! :)

Kramar från Jenny

Maria sa...

Skönt att julen är borta, känns lite luftigar här hemma. Nu få våren gärna komma. Såg att du had eköpt samma lampa som jag på Ikea, visst är den supersnygg!

Maria sa...

Varsågod Lotten!
Kaka och utmärkelse till dig finns nu hos mig!

essko sa...

hoppas du har en bra vecka - du har fått en award av mig....:)