onsdag 15 oktober 2008

Inspiration...?

Foto lånad från Hellocraftlovers
Vart tog inspirationen vägen? Jag måste ha tappat den nånstans senaste veckan..... plötsligt är alla ideérna som bortblåsta! Konstigt det där hur det går upp och ner.....Bilden har legat länge i min inspirationsmapp i datan och kommer från http://hellocraftlovers.blogspot.com/ Tapeten på bilden är så cool tycker jag.... varför finns inte sådana att få tag i???
Idag skall jag på loppis och se om jag hittar något litet till en kompis som skall flytta. Något kitschigt skall det vara.... hoppas att jag hittar något!
Är det någon som är intresserad av pippi-fåglarna så har jag sytt upp ett par stycken. Barnen har skalat fina pinnar. Det behövs bara lite vadd och lust att göra färdigt. Hör av dig om du är intresserad!

9 kommentarer:

Anonym sa...

ÅÅÅÅ!!! Nå fikk jeg hjerteklapp her!!! Så fin tapet, fine stoffer og lekre farger..Jeg har ikke sett dette før så jeg kan dessverre ikke være behjelpelig med tips om kjøpested..Jeg er så glad i gult i kombinsjon med oransje og rødt..
Ser du skriver at du er tom for inspirasjon for øyeblikket! Da er vi to!! jeg er også litt sliten og lei, men jeg vet at det går over etterhvert..Jeg skal bort både i dag og i morgen så da blir det en naturlig pause i bloggingen..
Ønsker deg en fin høstdag videre i hvertfall og så får vi bare håpe at inspirasjonen snart er på plass igjen hos begge to :)
Klem fra Kardemomme :)

Anonym sa...

Herlig tapet!!! Også likte jeg det stoffet i framkant med gule blomster godt. Det er greit å ha noen inspirasjonsbilder liggende. jeg har også det, og i blant vil nok et og annet komme i bloggen.
I dag skal vi i 3-årsbursdag til en liten kar i familien. Det blir kos! Ha en trivelig dag! Klem fra Kaspara

Maria sa...

Hej!
är inte bilden från Hello Craft Lovers? Fick för mig att jag sett den tapeten där!

Maria sa...

Jo, här:
http://hellocraftlovers.blogspot.com/2007/11/project-for-nightowl-crocheted.html

Anonym sa...

Tapeten i all ära med jag är nog mer såld på kudden med äpplena!

Kram
/Johanna

Anna sa...

Helt underbar bild, hittade hit till dig via russinet och jag gillar det jag ser så jag återkommer :-) Kramar Anna

Anonym sa...

Vil bare ønske deg en fortsatt fin kveld..Jeg er litt frossen etter skogsturen vår, men det var jo så koselig! Ha en fin kveld videre :)

I Veras hus sa...

Jag förstår att det är en inspirationsbild, den ÄR inspirerande och full med lust.

Kör med ketchup-effekt idag med*S*

Inger Carina sa...

Hej,
Jag har köpt tapeten i Holland på Design for delight & de har en loppiswebbshop här: http://www.designfordelight.com
Det var väldigt länge sedan men nu när jag var inne och kollade så låg det några fina liknande tapeter längst bak om man bläddrar mot slutet av tapeter.
Äppeltyget till kudden har jag köpt på tygaffären i Hemse på Gotland - jag tror att jag köpte hela rullen men det kan finnas mera där.
Känner mig helt glad att jag kan inspirera lite. Nu på senhösten är jag jätteglad över vårat sovrum som livar upp :)
Hälsningar
Inger Carina /Hello Craft Lovers!