söndag 23 november 2008

Utmaning från Kaspara

Ett litet livstecken från mig får jag väl ge er! Jag tänkte att jag skulle anta en utmaning jag har fått från Kaspara och skriva 7 saker om mig själv.
- Jag har bott i Göteborg i hela mitt liv förutom 2 år då jag läste. Då bodde jag på elevhem i metropolen Vänersborg.... tack och lov gick de två åren fort!
- Min stora last är Polly! Min lillebror ger mig det i julklapp nästan varje år ;-)
- Jag skulle bli konstnär när jag blev stor. Min pappa tyckte jag behövde ett yrke som jag kunde försörja mig på. Därför läste jag Vårdlinjen på gymnasiet... sedan fortsatte jag till sjuksköterska ganska snart efter gymnasiet. Nu har jag jobbat som sjuksköterska i 18 år ;-)
- Jag tog körkort ganska sent..... fick det för tre år sedan. Jag hade inget behov av det innan. Nu när jag har körkort kan jag inte förstå hur jag klarat mig så länge utan.
- Jag är händig och gör det mesta här hemma. Min mans filosofi är att en slägga fixar det mesta.... - Det gör det inte!! Därför skruvar jag upp hyllor, målar och tapetserar och monterar IKEA-möbler. Min man skulle skruva upp en tavellist på väggen och borrade rakt igenom väggen in till rummet brevid..... inte så kul!
- Jag är lamptokig! Man kan aldrig få för många lampor är min filosofi! När vi flyttade in i vårt hus hade vi bara ett par lampor som vi fick ta med oss från rum till rum.
- Jag blir väldigt arg när jag har PMS... så arg så mina barn ibland blir rädda ;-) Inte blir det bättre av att jobba natt heller..... Då hjälper det med mörk choklad eller Polly.
Den här utmaningen har valsat runt en del i bloggvärlden och det känns som om de flesta har gjort den - jag gjorde den för 1,5 år sedan när min blogg var alldeles ny. Därför skickar jag den inte till 7 nya - utan uppmanar den som vill att göra den!
Dom här lamporna skulle jag väldigt gärna vilja ha! Jag skulle nog måla lampfötterna vita. Skärmarna är ju bara såå fina!!

7 kommentarer:

makiato sa...

Lamporna är verkligen fina!

Anonym sa...

Helt ljuvliga lampor, precis såna är det jag vill ha :)

Re-dizain sa...

Helt underbara lampor. Vinner du kuddfodralena så kan du sy liknande skärmar....Kram

Anonym sa...

Hei Lotten :)De skjermene er de fineste jeg har sett på lenge!!
Hadde jeg funnet de på et loppis hadde jeg kastet meg over dem!!
Ha en fin mandag! klem fra Kardemomme :)

Anonym sa...

Ja me vill ha lamporna. Snygga!

Moodboardwithflowers sa...

å jag hade en sån förut... ni grön och turkos.. men den kastade jag *dumt*

Välkommen in till mig och tävla!

Anonym sa...

Heisan Lotten
Så gøy å lese om deg!!! Jeg kan faktisk ikke forestille meg deg så arg. Du ser så snill, vennlig og mild ut at det blir helt umulig for meg å se deg for meg som et uvær. Kan tenke meg at du ble fort avhengig av lappen ja!
18 år som sykesøster er presis så lenge jeg har jobbet som lærer også. Lampene var superflotte forøvrig, og den kakkerlakken hos moren din hadde jeg hylt høyt av (fnis) Ha en super dag!
Stor klem fra Kaspara