torsdag 19 mars 2009

Håller budgeten...?

Jag håller på att småfixa lite nästan varje dag känns det som med mitt blivande syrum. Idag har jag varit en blixtvisit på ett nästan folktomt IKEA och köpt hyllor till syrummet. Imorgon skall jag börja med tapetväggen har jag tänkt. Nu i veckan har jag jobbat en del... men jag har däremellan hunnit måla om en stol. Det är 1 av fyra stolar som jag ärvt av min farmor. De andra tre har jag runt köksbordet. På före-bilden har jag hunnit måla lite grann innan jag kom på att jag skulle fota före-bild.
Stol före

Stol efter
Foto: Lotten
Angående rubriken så hade jag satt en budget på 2500 kronor till syrummet..... det kanske går lite över det taket. När syrummet är färdigfixat kommer an sammanställning av budgeten för de som är intresserade.

14 kommentarer:

med nål och tråd sa...

Åhlala. Vilken härligt glad gul färg.

alvorada sa...

Lekkert! Dette likte jeg! :) Om budsjettet ryker så er det ihvertfall verdt det! ;)

Maria sa...

SÅ härligt med en knallgul stol! Makes me happy!!

Malin sa...

Snygg gul färg ;) Kul att följa ditt pyssel, intressant med en prisgräns!

makiato sa...

En riktig glad-stol! Säkert bra för kreativiteten.

Anonym sa...

Vad läckert med det gula!! Kram

mustafa sa...

väldigt fint med gult.

Anonym sa...

Ja, det vore faktiskt kul att följa det allt eftersom o sen få läsa vad du gjort :)

Re-dizain sa...

Herlig gul färg och så fin stol! Precis i den färgen skall jag måla min pinn gungstol och ett trebent bord!! Längtar efter att se ditt syrum!
Kram

Anonym sa...

Va snyggt det blev med gult. Jag vill gärna veta hur mycket som gick till vad, lite som det där homestyling-programmet. Jätte kul!

Sara sa...

Va fin stolen blev, så sommargul..Ska följa ditt syrum med spänning. Det kommer bli en massa färger det känner jag på mig. Behöver du något så säg till...mvh Sara

Retro Elephant sa...

Så spännande, väldigt kul att se ett litet renoveringsprojekt. Jag är alldeles kär i gult för tillfället. Stolen blev kanonfin!

//Lina

essko sa...

Leksandstolar hade vi i mitt föräldrahem, och de målades om för några år sedan i en dov orange färg, blev jättebra. Gult var ju otroligt snyggt också!

Anonym sa...

Hei Lotten!
Så knallfin stolen ble i gult!!!
Er spent på å få se ditt nye hobbyrom! )
Ha en strålende dag! )
klem,esmaralda