söndag 13 september 2009

20-kronors hyllan

Före
Nu är jag äntligen färdig med min hylla jag köpte på loppis för 20 kronor. Eftersom den var rödbetsad så var jag tvungen att grunda med en oljegrund. Jag köpte en liten burk på Rusta för 80 kronor. Först tvätta och sandpappra sedan målade jag med grunden två gånger. Sedan två omgångar med vattenbaserad färdigstrykningsfärg som jag hade en burk hemma utav. Bakstycket är gjort av en tunn skiva som blev över efter köksrenoveringen (ett bakstycke till IKEA-skåp) som jag tapetserade med en gammal fin vintage tapet som jag fyndade tidigare i somras. Den här hyllan skall få pryda barnens lilla rum på landet så ni skall få se när den hänger på plats....
Efter

15 kommentarer:

Sara sa...

Gud vad snygg den blev :) nu är frågan vad ska du ha på hyllorna :)

Lotten sa...

Sara - hi, hi... ja det är frågan? Eftersom den kommer att sitta på ojkarnas rum så blir det antagligen legobyggen och diverse gubbar.

Tant Grön sa...

Tjusigt, tjusigt!

Jag håller i skrivande stund på med några projekt jag med, dels så bygger jag om en gammal träsäng till en soffa och en gammal hylla till ett dockskåp.

Dockskåpet måste bli klart till Storgulliganens födelsedag om knappt två veckor, så det är nog bäst att jag beger mig ner i källaren igen :-)

Ha dä gott!

Kram Tanten

Sanna sa...

Åhh va himla fin hyllan blev! =)
Tusen tack! Ja inte alltid lätt att komma ihåg när folk fyller år..hihi..speciellt inte här i bloggvärlden! =)
Kraaaaam
Sanna

Katarina sa...

Lovely!

Pysseliten sa...

Läcker attans vad pyssel du har på din blogg Kul :)) Det gillar jag

Re-dizain sa...

Så fin den blev...Legobitarna kommer nog passa bra dit också:)

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Supersnygg blev den! Och vilken fin tapet du har bakom.

Lycke sa...

Men GUUUSIS vad snygg den blev!!! Jätteläcker, och vet du vad jag gillar din blogg mycket, är så glad att du skriver nu..ska bli flitigare själv också nu känner jag!! Är också på jakt efter fler hyllor att fixa till, men det har inte varit så gott om dem på loppisarna häromkring..buäääh!

Ska nog ta en runda imorgon och tjecka igen!!!
Det är paus i spökprogrammen nu så jag tar en liten snabbvänd...blir en lååång natt, hehe..

Kramhögar Lycke

hatte och matte sa...

Jättesöt med tapet!

Lycke sa...

thanks sweetie!!! Tackar för tipset, och det lutar nog åt rosa, eftersom jag också har den färgen hemma!!! Ja, vist är det nu som man är som pyssligast...kreativitetstider!!!!!
Solen lyser dock ute idag med, så jag borde väl röja mer i trädgården, men är det inte viktigast att man gör det som känns kuligast och ger massa livslust?!?

Kramisar Lycke

Sanna sa...

Svar: Nej tok nej, såg på affären här att det var hemskt dyrt med kantareller om man skall köpa dom..nej man får vara glad att man har möjligheten att ta sig ut i skog och mark.. =)
Än en gång tack för att du kom ihåg min dag! =)
Kraaaaaam
Sanna

Min vrå... sa...

Vad fin den blev! Pricken över "i" Att sätta ett bakstycke med tapet på!

erry sa...

Får bli en kommentar till idag, för Åh, så söt den blev! ^_^

Retro Elephant sa...

Sjuttsingen så fin den blev!

//Lina