måndag 22 februari 2010

Tillbaka....

Foto: Lotten

.. efter en isande kall Stockholmsresa. Tågtrafik som bara kan beskrivas som kaos... där "djungelns lag" gäller som en SJ-anställd uttryckte det. Vårt tåg hem på söndagseftermiddagen blev inställt redan på lördagen. Nya biljetter skaffades enligt uppgift till det enda Göteborgståget som skulle gå hem under söndagen. Tidig uppstigning på hotellet utan frukost. Bara för att mötas av katastrofläge på T-centralen och inställt tåg. "Inga tåg före 12" sa dom efter vi hade köat i mer än två timmar. Frustration minst sagt! Barnen frös och var hungriga.
På eftermiddagen kom vi iväg enligt principen få in så många passagerare så att dörrarna kan stängas. Många människor i ett trångt utrymme.... och på det så stänger de alla toaletter ombord. Då blev det nästan lynchstämmning bland passagerarna. Nästa gång väljer jag London istället!

En dag i Stockholm försvann för oss. Tyvärr han jag inte med det jag ville.... Lördag förmiddag begav jag mig till Söder för lite rolig shopping hade jag tänkt.... allt var stängt! Affärerna öppnade inte förrän klockan 12!!! Vilken besvikelse för mig! Det enda jag fick shoppat var den här fina vårväskan från Marimekko. Älskar färgerna!

Ett tråk-inlägg från mig idag! Men snart börjar 3-års firandet här på bloggen. Jag återkommer snart med en liten utlottning - Håll utkik!

17 kommentarer:

Loppan Lorum sa...

Era stackare, vad trist! Tur att du fick med dig en vårglad väska hem iaf, den ser riktigt uppiggande ut :)

sofia sa...

Vilken otur ni hade. Mer oflyt än så kan man knappast ha. Bortsett från den fina väskan då. Nu får vi hoppas att vintern regnar bort illa kvickt och våren kommer, den är välkommen i min värld i alla fall.

Ser fram emot 3-årskalaset!
KRAMAR

NOOK Elin sa...

Men usch va tråkigt! Det va inte den bästa helgen att vara i Sthlm direkt. Vi va också fast på centralen i lördags, men jämfört med er behövde vi "bara" vänta två timmar på pendeln.
Stockholm, världens minsta storstad, där vissa butiker öppnar 12 på lördagar och har stängt på söndagar =)

erry sa...

Trist att er Stokholmshelg blev så kaotisk, men du lyckades iaf hitta en superfin väska! :)

Retro Elephant sa...

Usch usch usch, säger jag bara. Jag var tvungen att skippa skolan idag pga att SL är BAJS!! Kaoset verkar hålla på några dagar till, just nu vill jag vara någon annanstans än i Stockholm! :(

Som tur fick du hem en snygg väska!

milla sa...

Men, va trist...Ja, när man väl tänkt sig lite shopping så känns det surt med senare öppettider! Men väskan är fin! Kram Milla

Min vrå... sa...

Usch vad tråkigt att människor ska bete sig så när allt inte fungerar som vanligt.
Väskan var ju en riktig vårglad karamell iallafall!

Jo sa...

Det verkar verkligen ha varit kaos överallt! Idag var ju tågen inställda mellan Sthlm-gbg, så det var väl tur i oturen att ni kom hem när ni gjorde!
Väskan ser väldigt fin ut, fina färger som verkligen piggar upp i vinter-tråk-vädret!

Re-dizain sa...

Det är inte roligt när det blir kaos..Själv har jag knappt märkt något av detta...har varit på älvsjömässan, ätit på KB och åkt med direkt tåget precis som planerat vid 19 tiden söndagskväll men det tog dubbelt så lång tid än planerat...annars helt OK..
Fin väska

Anonym sa...

Å, vilken fin väska! Jag gillar verkligen Marimekko menjag är väldigt insnöad på Unikkomönstret. Jag gillar också din blogg - den är fantastiskt inspirerande.

MVH/Ann

Helena sa...

Vad snopet! Men väskan var underbar! Det har ju inte varit SANT vad det snöat här i helgen....
Gott att ni tog er hem helskinnade.
Kramelikram Helena

johanna sa...

jag körde förbi ert hus igår och tänkte på dig i stockholm. Stackare... Vi ska åka till stockholm om en månad, då hade jag tänkt mig att det skulle vara sol och barmark.

Kaspara sa...

Kjære Lotten
Neimen... så utrolig synd at stockhomturen ble så nedtur!!! Det hørtes ut som et kaotisk stress for både mor og barn!
Jeg tror jeg holder meg til herlige Gøteborg jeg. Elsker den byen og er ørlite misunnelig på deg som bor der som plommen i egget!
Tenk å bo i en by med EN gjenbruksbutikk slik jeg gjør. I Gøteborg er det et eldorado.
Marimekko-vesken skulle jeg veddet mye på at du hadde likt ja. Glade Lotten-farver! Nå har vi vinterferie her og gutta og jeg skal prøve å ta en skitur når bollebaksten vår er ferdig.
Ha en fin dag, Lotten!
Klemmer fra Kaspara

viktoriaK sa...

Jag som ska till sthlm i helgen...hoppas trafiken funkar då!!
Väskan du shoppade var ju jättesnygg!

Tant Grön sa...

Vilken härligt vågad väska ;-)

till-vidas-ara sa...

Vad synd att det krånglade till sig så!!! Men väskan är superläcker!!! Är nog meningen du ska finna den rätta shoppinglyckan på annat håll kära du :)

Kramar Lycke

Sanna sa...

Fy katten va trist! Ja detta väder har ställt till det mer än lovligt..hmm..
SV: Ja jag tror att turkos kommer göra sig bra i köket..känner behov av en massa glad färger nu.. =)
Kraaaaam
Sanna