tisdag 9 februari 2010

Vilken färg...?

Foto:  Lotten

Hoppsan, det blev visst en lite paus här på bloggen. Jag har jobbat och inte orkat eller haft särskilt mycket inspiration heller för den delen. Här visar jag lite bilder från vår hall som jag tog i höstas. Vi skall måla det avlutade skåpet. Vitt hade vi tänk oss... men så fick jag en idé att vi kanske skulle gå loss  med ett rosa skåp istället? Sambon röstar för vitt (givetvis.... fegis ;-) ) Alternativt skulle jag kunna tänka mig att måla vitt... men i stället måla knalrosa innuti ihop med lite cool vaxduk på hyllorna. Vad säger ni mina stilsäkra läsare... Hur hade ni gjort?

Foto: Lotten

24 kommentarer:

Loppan Lorum sa...

Jag tillhör ju inte "måla-allting-vitt-skolan" på något vis, men i det här fallet får jag nog ändå sälla mig till den fega skaran och rösta för vitmålning. Helt enkelt eftersom er hall redan är så fantastiskt färgsprakande! Och med ett rosa inre får man ju en glad "överraskning" varje gång man öppnar det, sånt gillar jag :)

Sukkertøy for øyet sa...

Siden du er et fargerikt menneske, og gangen din også er så fargeglad hadde jeg ikke vært i tvil om at også skapet burde få litt farge på seg:)
Jeg ville gått for rosa, det passer i gangen din-helt klart*ME LOVE*

Lykke til med å overbevise din mann*skratt*

milla sa...

Gillar båda ideérna. Gillar samtidigt överraskningsmomentet i att ha vitt utanför och sedan bjuda på färgchock när man öppnar?
Men vilken vacker hall!!! Blev total förälskad i din tapet.
Kram Milla

Tant Grön sa...

Eeeeeh! grönt :-) Nej men helt klart rosa OCH knallrosa innuti med vaxduk. Kör på bara, gå hela vägen :-D

till-vidas-ara sa...

Hej kära Lotten!!! Jag har inte heller varit så väldans aktiv på länge :), men nuuu! Är man ju här!!!
Vettu, jag hade målat skåpet i en ljus 50-60-tals rosa färg!!!!! Annars blir det ju visserligen fräscht och snyggt, men i min mening lite för nutida "sterilt", hihi!
Jag märker hur jag blir mer och mer galen i det glada 50-talet och 60-talet, och min man ojar sig och säger jag får tapetsera om vardagsrummet själv - men det har jag ju ingenting emot, haha - är ju bara en fondvägg dessutom!!!

Tack för din goa kommentar hos mig - och visst är stolsdynorna underbara!!!!! Särskilt som jag hamnar i barndomens land vid åsynen av dem....mmm...., märkte vid rensningen att min barndom i mångt och mycket var en blandning av 60- och 70-tal, och inte mig emot! ska ta kort på mitt barndomshem nästa gång jag är dit, glömde helt bort det nu i all exaltation :D

Massa kramar Lycke

Bella sa...

Rosa rosa rosa!

Og tapeten er forresten fantastisk.

Min vrå... sa...

Jag röstar för vitt och rosa inuti! Sen i övrigt skulle jag gärna vilja ha din hall här hemma. Går det att ordna? ;)

sofia sa...

Du har en så fin tapet i din hall! Är den en gammal? Låter som det kommer bli ett tjusigt skåp. Ska bli skoj att få se förvandlingen.

Vad bra att brevet äntligen kommit fram.

Differentia sa...

Hej! Sikke dog nogle fantastiske billeder og tapetet er jeg bare helt forelsket i :-) Hvor har du været så heldig at få fat i det?
Mange hilsner
Mette

Majtjho sa...

Jag håller med dig, köra på tokrosa. Eller varför inte någon grönfärg ihop med rosa i spegelpartieerna. Så det verkligen blir en färgkaramell.

Susanne sa...

vitt tror jag på med ett rosa inre.. jag målade ett gammalt skåp så mitt " bröllopskåp" det är vitt på ut sidan rosa innuti :)

krajamaria sa...

Jag hör ju till de som tycker att det är vackert med dessa avlutade furumöbler, gamla sådanna med lite skavanker har så mycket liv i sig och minnen. Så jag tycker det bästa är att låta det vara precis som det är idag, det hade jag iaf gjort om det stod hemma hos mig. :)

Bettans Bravader sa...

Hej
under etikett: möbler på min blog kan du se ett vitt skåp med rosa innuti.jag väntade länge pga att skåpet var gammalt å jag släpat hem det från Köpenhamn,men jag ångrar mej inte en sekund .helnöjd med resultatet./Lisbeth

Christine sa...

jeg ville ha malt det skikkelig pastellrosa :D eller kanskje knallrosa? eller kanskje hvitt? haha :D vanskelig det der :D

Anonym sa...

Du har en sådan cool tapet så jag hade målat skåpet vitt. Men absolut någon läcker vaxduk på hyllorna. Den går ju lätt att byta efter humör! För förändra vill man ibland ,eller?Ha en skön vecka. Psst! Tack för att du tog dig tid med ö-rådet(gbg) men nu tror jag det lutar åt Danmark helt plötsligt. Det svänger snabbt i semesterplanerna=) Annica

erry sa...

Åh, vad svårt. För det första är ju er hall redan helt underbar och färgsprakande, och då tänker jag att vitt skulle bli finast. Men å andra sidan, ett rosa skåp - vem vill inte ha det??

Kanske vitt med rosa mönstrat papper/tapet i speglarna samt inuti... Nej, nu blir det många bud här. Hur du än gör så vet jag att det kommer bli superfint, för det är ju DU som gör det! :)

Annabell sa...

Jag röstar på ditt förslag med vitt på utsidan och rosa insida och klädda hyllor! Det låter fint!

Y sa...

bara det blir rosa någonstans! underbar tapet!!!

Y sa...

jag tog med mej en bit tapet till färgaffären och den färg som låg närmast var YO 4, RB 5,75 och VI 0,5, brytbas A

Elisabeth - anyhow.se sa...

Nämen nu kopplade jag du & din FININGblogg, vilken hall ni fick till!
Och jo, mer rosa till folket! :)

I Veras hus sa...

ojojoj, får jag välja mellan rosa och vit så blir det vitt med färg inuti.Men det är bara mitt ♥ som inte klappar så mkt för rosa:) Annars skulle jag kunna tänka mig en grön nyans som funkar ihop med tapeten. Å så vitt inuti.

Maria sa...

Trots att jag är jag...=)så röstar jag på vit utsida och så knallrosa insida med vaxduk, det låter så roligt och fint. Så får du väl låta skåpet stå på glänt då och då...

Matilda K sa...

Definitivt rosa.
Själv står jag bak på lagret med en pensel lila i handen mellan kunderna...
Skönt det lät med sportlovsledigt!
Kram!

SaraMay sa...

Den ljusgraöna i tapeten tycker jag! Fin blogg btw!