fredag 17 december 2010

Kära Tomten....en önskelista


Jag skulle bli jätteglad över halsbandet Härifrån med moln i betong - Såå fint!
Ett par Jielde-lampor i fina färger skulle inte sitta fel heller.
Åhh, jag skulle bli väldans glad över en sådan här organizer från Vitra.. och sist men absolut inte minst... min drömsymaskin. En Husqvarna Topaz 3014 kommentarer:

fiazoo sa...

Både organizern och betongmolnet är underbart.

Ang den där tysken kan jag säga att man aldrig ska stanna på E20 när någon står och vinkar. Jag som inte kan ett skvatt om bilar trodde att han hade fått stopp, så jag ville vara snäll... (dumt som tusan, jag har inte ens startkablar i bilen).

Det visade sig att han ville låna 5000 kr, jag skulle få tillbaka 10000 inom några dagar när han åkte tillbaka till T-land via Gbg. I pant fick jag några ringar och halsband som skulle föreställa guld. Jag kände igen dem. De är stämplade med 24k-stämpel men bara krimskrams från Saudiarabien, finns massor av sånt i Marocko.

Jag var livrädd och trodde jag skulle dö när han satte sig i min bil då vi skulle åka för att ta ut pengar. Inne på Ica Maxi i automatkön var jag som fastgjuten i golvet. Jag ville bara springa därifrån/ropa på hjälp men det gick inte. Jag tog ut 5000 kr och han och hans "bror" försvann därifrån snabbt som blixten.

Nu kan jag ju skratta åt det, men hela den veckan var jag ett vrak och livrädd för varenda bil som åkte på gatan eftersom jag även gett honom min adress, personnummer och rubbet. Tokigt som tusan :)

Petra / Popetotrora sa...

Halsbandet var ju superfint!! Tittade på länken och hittade massa andra fina liknande smycken.

Jag har också lagt upp min önskelista på bloggen idag. Hoppas verkligen tomten har tid att kika in hos oss båda. ;-)

Ha en bra dag!

Sara sa...

Jag är också mycket förtjust i Vitras vita!! Hoppas tomten läser din blogg ;-)

Tanya sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Tanya sa...

Tried to link but can't !!
I love my Vitra, I'll try and find a way to link to a photo xx
ps. Hope you get it :)

Krickelin sa...

Jag älskar också den fina organizern. :) Bra klappar du önskar dig.

Pysselpralinen sa...

Molnhalsbandet är en dröm! Etsy är en dröm där det ständigt dyker upp nya fantastiska kreationer. Särskilt smycken fastnar jag för när jag kikar där.

Det var mycket trevligt att höra att du inte planerar att sluta blogga, det skulle bli en betydligt gråare värld utan dina dagliga färg- och inspirationskickar! :-)

Förresten, Tack! för att du tog initiativ, det har både varit superkul att tillverka klapparna till "mina" mottagare, och härligt att själv få spännande paket i brevlådan! :-)

Maria sa...

Hoppas att tomten läser din blogg!

Malin på pastill.nu sa...

Betongmolnet är verkligen hur fint som helst!

Jag har små bloggpauser lite då och då. Ibland orkar jag inte, hinner inte eller har helt enkelt inget att lägga upp. Det är faktiskt skönt med små pauser, det ger lite perspektiv på bloggandet och man hämtar nya krafter, för i slutändan vill man ju alltid tillbaks. Det ÄR så roligt och härligt med alla fina kommentarer, inspiration från andra fina bloggare osv :-)

Therese sa...

Smart att lägga ut sin lista här, då kanske man kan få en klapp från oväntat håll;)

Jag trcykte på tallrikarna med vanliga stämplas som man egentligen har till papper, och sen sprejade jag ett lager genomskinligt lim ovanpå så att det skulle fästa. Men bra att stämpla med icke-härdig färg, då kunde man göra om ifall det blev fel...bara att hälla lite vatten på!

Hoppas du har en skön hleg och halka inte ;)

Kram Therse

erry sa...

Du har satt ihop en underbar önskelista, allt som finns med önskar jag mig också! :) (halsbandet hade jag iofs inte sett förr) Jieldes lampor är en riktig önskedröm, liksom Vitras väggförvaring och en broderisymaskin. Hopas att tomten kikar in på din blogg.

Kram

PIPPIVOGEL sa...

Hej Lotten. Här har det kommit en liten incident ivägen för julklapssswatchen... Sander fick en pinne i ögat i måndags och jag ligger efter. Hoppas du tål att få klappen lagom till afton i sig och inte dagarna innan:(

Kramar

En riktigt God jul

Klara

tinajo sa...

Åh hjälp - de där lamporna vill jag ha, helst en i varje färg! :-)

till-vidas-ara sa...

Det där molnet var verkligen jättefint! Det är så mycket man önskar..kommer på mer o mer så här när det närmar sig..men vi håller ganska låg spendering i vår släkt så...man får se till att unna sig själv ibland ;)))

Kramisar Lycke