torsdag 14 april 2011

900:e inlägget

Foto: Lotten

900 inlägg.... det är inte klokt egentligen! Men än finns det saker att skriva om. Det kommer alldeles säkert att passera 1000 inlägg såsmåningom. Jag har många projekt och drömmar att förverkliga så material kommer alltid att finnas.
Idag har det varit en härligt solig dag här i Göteborg. Ett säkert vårtecken är att barnen har börjat sälja Maj-blommor. I år är de i mina favoritfärger : rosa-gröna. Precis som Liseberg ;-)
Kannan från Figgjo och flugsvampsburken köpte jag idag. Den senare såg jag i ett fönster till en antikhandlare på stan och kastade mig in och försökte se sådär oberörd ut.... Lyckades väl sådär :D Jag kunde ju såklart inte motstå den här underbara flugsvampen som hyser en liten kaninfamilj. Såå söt!

Foto: Lotten

18 kommentarer:

gult hus i svingen sa...

nydelige ting,Lotten:) Skjønte med en gang jeg så bildet at kanna er norsk:)Søt den boksen også, nydelig farger og dekor:) Ønsker deg ei herlig påske:) Vi reiser til fjellet på hytta i morgen og blir til 2. påskedag:)

Klem fra Trine:)

Caroline sa...

Ja visst är det underbart väder här! Ja 900 inlägg, det är bra jobbat!
Härlig flugsvamp du köpt, och läckert foto! Nu ska jag ut i det fina vädret, är det kanske Londonvädret (25 plus i skuggan) som jag tog med mig hem, hoppas kan man ju alltid ;-)
KRAM!

Ninette sa...

Grattis till 900 inlägg och en underbar flugsvamp! ha det så bra!

Loppan Lorum sa...

Å ännu mera kaniner! :D

Sanna sa...

Åhh burken är supersöt! Förstår att du blev kär i den.. <3

SV: Mmm en egen cirkusvagn på tomten vore inte helt fel.. =)

Kraaaaaam
Sanna

Kiiromi sa...

Wow, 900 inlägg!!

Supersöt liten kaninsvamp du hittat.

/Mia :)

Anna sa...

Grattis på 900inläggsdagen :)

Sara sa...

Det var inte illa!! GRATTIS! Jättesött flugsvampshus!

Petra / Popetotrora sa...

900 inlägg... De va inte illa pinkat! :-) Och jag hoppas att du tänker komma långt över 1000, så vi får njuta av många, många fler onlägg från dig!

Joakim sa...

Jag tror att vi möttes idag! Jag kom på det efteråt, tyvärr, annars hade jag stoppat dig. Du åkte i en bil, kanske en saab, nästan utanför hagenskolan vid ett "bump" jag cyklade, tyckte att jag kände igen dig från dina bilder! Klockan var efter halv 3. Må så gott!

Annabell sa...

Ursäkta mig! Det var jag som var inloggad som "Joakim", eller rättare sagt var det min man som var inloggad på sitt google-konto på min dator, men det är jag som har skrivit så du inte undrar vad det är för en karl som tror att han sett dig hihihi! Må så gott, hälsar Anna

Lotten sa...

Annabell - Ha, ha... Jag måste säga att jag blev lite ställd :D Visst var det jag.... fast jag körde en Volvo. Tiden stämmer perfekt... men jag var sjukt stressad då. Sen till hämtningen, du vet....
Kul iallafall att nästan ha träffats ;-)

Re-dizain sa...

Det var inte dåligt med så många inlägg Lotten!! och så underbara små saker!!

AttenKattenNoa sa...

Men vad mycket fint! Och 900 inlägg är inte illa! Grattis! Fortsätt så!

Maria sa...

Jättesöt!

kollijox sa...

900, bra jobbat! tack för fin kommentar. Kram

E.R.R.Y sa...

Vilken söt liten svamp! Och tulpanerna är underbara!

Emma Clara sa...

jätte söt svamp med kaninerna.....!!!