lördag 10 september 2011

Röjandets lycka

Foto: Lotten

Ledig lördag och jag röjer som tusan. Rensade ur min och gubbens garderob idag och allt som inte användes rensades ut. Igår var vi med ett jättelass med saker till second hand och på måndag kommer vi nog köra minst lika mycket. Med tanke på kattungen "Sixten" som flyttar in om drygt två veckor så gäller det att säkra hemmet ;-) Fönsterbrädorna kommer att rensas på det mesta. Känns rätt bra att få lite luft i systemet....


Foto: Lotten

Bilderna har inget med inlägget att göra. Men istället för att visa sopsäckar med skräp så visar jag lite bilder jag lagt in i Instagram idag. Nu skall jag fortsätta röja lite till innan vi gör kväll här.

4 kommentarer:

E.R.R.Y sa...

Jättefina bilder! Jag budade hem ett påslakan nyligen som jag tror är exakt samma tyg som det översta du visar, längtar efter att få hem det!

Ha en fortsatt skön helg!

till-vidas-ara sa...

jamen visst är det väl så!!! att bilderna visar mer av allt sådant än vad man ser själv (och förhoppningsvis mannen) i dagligdags!?! det är väl märkligt, och jag gillar det inte, får såna griller i huvudet! och ja, visst är den underbar! och såå himla härlig att cykla på! och jag röjer också fortfarande! blir såå mycket mera space i källaren. så vansinnigt mycket småbarnskläder som ska iväg..inga fler här inte, hujeda mej nej :)

massa kramar Lycke

Jo sa...

Finfina bilder!
Visst är det skönt att rensa! Vi har gjort just det utomhus idag. Vi hade röjdag med grannarna och tog ner en massa träd och sly. Jobbigt, men uj så fint det blev!

Petra / Popetotrora sa...

Även om det är ett väldigt jobb när man väl håller på, så är det ju helt lovely att rensa ut och städa. Det känna härligt efteråt! :-)