tisdag 18 oktober 2011

Nydiskat

Foto: Lotten

Häromdagen fick jag tummen ur och diskade av mina loppisvaser. En del av dem är så tunna, så tunna i glaset så man tror att de skall gå sönder bara man tittar på dom. Men mot alla odds så klarade sig alla vaserna. Visst är det härliga färger när de ligger så här på handduken och torkar...

Nu har jag jobbar två nätter samtidigt som jag har börjat fixa i ett rum här hemma som jag har velat göra lääänge. Det tar nog denna veckan ut innan jag kan visa resultat.... så jag får hålla er på halster så länge.

Nu börjar det bli dags att ta tag i årets julklappsswap igen. Hoppas att det är några som vill vara med i år ....


13 kommentarer:

Fies notiser sa...

Oj – DE lekre vasene med DEN tynne halsen :-)

fiazoo sa...

Oh, jag måste ta mig en liten funderare på om jag inte ska vara med i årets swap också. Så mysigt, himla bra initiativ av dig! Kram

Emma sa...

Hur fungerar en swap? Vore kul att vara med! :) Jo, tavlan är ikea men har tyvärr utgått.. Jag spanade på den länge men tyckte att den var för dyr, men sedan såldes dom ut nästan gratis när dom skulle utgå. :) Nu har fåglarna fått sin nya pinne, men kortet blev mörkt och tråkigt.. Får fixa en ny bild i dagsljus när dom hänger på plats. Men jag måste säga att dina fåglar var betydligt finare färger än mina.. Jag får nog göra ett nytt försök!

Sara sa...

jag ska ge dig ett tips om du har gamla vaser du inte får rena, lägg i en brustablett diskmedel och vips så är den som ny på insidan :)

Lotten sa...

Sara - Tack för tipset! Jag har prövat det mesta... salt, vinäger, bakpulver. Däremot har jag inte testat sådana tabletter... vilket är lite märkligt kan jag tycka ;-)

Pysselpralinen sa...

Jaaa!!! Jag vill vara med! :-)

Fru Elin sa...

Verkligen fina loppisfynd!
Kram Elin

Lotten sa...

Emma - julklappsswappen går ut på att man gör två julklappar som man skickar till de som man fått tilldelade sig. Materilaet till julklapparna skall kosta max 50 kr. Du får två julklappar som du öppnar på julafton och bloggar om efter jul.

gult hus i svingen sa...

Nydelige vaser, Lotten, gammelt glass sikkert siden det er så tynt:)
Jeg har kjøpt KK's Jul idag:) Skal jeg sende deg ett i år også:) Du betaler blad og porto:)
Gleder meg til å se det nyoppussede rommet:)

Klem Trine:)

Emma sa...

Det låter kul! Jag är gärna med! :)

Henrietta sa...

Julklappsswapp låter jätte roligt! Får man vara med?

//Henrietta

Viktoria sa...

Swappen låter väldigt kul!

Louise sa...

Fantastiskt fina vaser! Jag vet inte vad det är med mig men jag lyckas sällan hitta ngt fint på loppisar!!

Julklapps-swap låter väldans kul! Får man vara med?! /Louise