torsdag 26 april 2007

Adirondack

I tisdags fick jag ett reklamblad från Jysk med en bild på en "Amerika-stol" för 799 kronor. Jag som länge gått och suktat efter en sådan kastade mig i bilen för att provsitta och kolla in den. Väl i affären fanns ingen monterad på utställningen. Enligt personalen var det bara öppet köp om förpackningen var obruten :O - Jag förklarade att jag inte ville köpa "grisen i säcken" utan att provsitta den.... efter många om och men fick jag prata med butikschefen som sålde en stol till mig med löfte om att få lämna tillbaka den om den inte var vad jag förväntade mig! Phu! Hem och montera stolen - inte helt smärtfritt! Till slut stod den där ihopmonterad! Riktigt fin faktiskt! Jag ville ha en till - åkte tillbaka till butiken igår och då var de slut! :-( Nu har jag beställt en till... och förhoppningsvis kommer den nästa vecka!
Foto: privat

11 kommentarer:

Lotta sa...

Den är verkligen jättesnygg! Och jag förmodar att den är skön att sitta i också, eftersom du vill ha en till! ;-)

Kram Lotta

Lotta sa...

Tackar! Jag är väldigt nöjd själv! Ska bli himla skoj när vi får köpt ny soffgrupp också, så hela vardagsrummet kan bli klart!

Kram Lotta

Poppins sa...

Den var fin. Du kan alltså rekommendera den?

Signes vind sa...

Så snygga!!Var den skön att sitta i också??

Lottemor sa...

Nydelig fin er den, lurer fælt på om den er god å sitte i også? Kanskje jeg må ile til Jysk i morra. Ha en super helg i stolen din.

Lotten sa...

Ja, stolen var skön att sitta i! Jag kan rekommendera den! En helt ok stol för det priset faktiskt!
Ha en skön helg!

dreamhouse sa...

ser jättefina ut! ska kolla in! kramkram

Guldkant På Livet sa...

Grattis till en superläcker stol till ett superpris!! De är ju bara sååå snygga, hoppas du får njuta av den mycket i sommar!! Mari.

Anki sa...

Ja jag vill oxå ha!
Såg att de hade på nåt gubbdagis med (clas olsson, jula eller nåt sånt) visserligen omålad men där kostade den stax under 300 tror jag.

Josefine sa...

Kanonfin stol!! :) Ett riktigt fynd du gjorde där.. Puss!

Signe sa...

Åh, där har du den ju..favoritstolen!..fanns det fotpall till?