fredag 4 maj 2007

Fler fynd...

Nu har jag varit ute och fyndat igen..... hoppas inte att gubben läser det här ;-) Den underbara duken på bilden ovan tilltalar mig för att den är så otroligt somrig och att färgkombinationen är oslagbar! Duken har jag tänkt att använda på vårt bord ute i sommar... Mmmm vad jag längtar till sommaren nu!

Foto: privat
Kudden i mitt favvo-mönster fyndade jag på Hemtex, 2 för 99 kronor! Är det alltid rea på Hemtex? Jag tror inte att jag sett den affären utan stora REA-skyltar?!
Kuddarna har jag tänkt mig i mina adirondack-stolar på altanen..... Jag skulle vilja ha ett parasoll i röd-vitt prickigt till?! Tror ni det finns någonstans?

9 kommentarer:

Lotta sa...

Hej!
Mina rosavitrandiga stolsdynor köpte jag på Ellos, deras reakatalog, den heter katalouge har jag för mig! Det fanns i rosavitt och blåvitt. 2-pack för 79 kr tror jag de kostade.

Kram Lotta

Karin sa...

Ang parasoll kanske Åhléns har. Ja, det verkar altid vara rea på Hemtex. Man är kanske dum om man köper något till ordinarie pris där. Fin prickig kudde!

Viktoria sa...

Vilka fynd! Kudden gillar jag väldans mycket.

Poppins sa...

Jag är svag för allt som är prickigt. Kuddarna kommer att bli super i dina däckstolar! Kram

Signes vind sa...

Visst verkar det vara rea på Hemtex ofta - senast jag var där så var det 50% vilket passade min dotter jättebra som precis flyttat hemifrån. Men de läckra kuddarna såg jag inte!! grr ;-))

Signe sa...

Åh, har du Adiron dack stolar?!..såna älskar jag..men har inga egna. Prickig kuddarna blir fina i dom! ...jaa på Hemtex verkar det alltid vara rea, konstigt men bra! Trevlig helg! :)

Emma ::emmas designblogg:: sa...

Oj vilken fin duk! Underbart mönster och färgkombinationen är jättehärlig!

agata sa...

Ja, visst är det märkligt med Hemtex eviga rea. Visst är det kul att fynda, men jag måste erkänna att min titidgare intryck av Hemtex som en kvalitetsaffär faktiskt har försvunnit. Med evig rea känns de mest som ett textilt Överskottsbolag.

Fin blogg! Jag återkommer!

Liksom sa...

Hade kunnat...jaaa..vet inte vad jag kunnat göra för den där duken...men den var alldeles alldeles underbar!