lördag 13 oktober 2007

Prickigt Rusta-fynd!


Foto: Lotten


Jag bara dör.... just nu säljer de det här prickiga tallrikarna inklusive koppen på Rusta för 198 kronor/16 delar! Jag såg det för första gången i "Drömhem och trädgård" i somras och varit på Rusta och spanat varje vecka sedan dess och nu har de äntligen kommit in. Jag skall åka och köpa det idag eller imorgon - om det finns kvar! Hoppas, hoppas.....
*
Nu kanske ni undrar varför jag inte köpte när jag ändå tog kort på tallrikarna... Jag vet inte vad det var som flög i mig. Jag började tänka efter och argumentera med mig själv där i affären - du behöver inga fler taalrikar - du som precis köpte tallrikar innan sommaren - jo, men de är ju röd-och-vit-prickiga - vill ha!!! - Nej, det är onödigt - Du kan köpa något annant fint för de pengarna... och så höll jag på. Det slutade med att jag åkte hem utan tallrikar. Men nu ångrar jag mig så förbaskat ;-) Hoppas verkligen att de finns kvar!

15 kommentarer:

hus och torp sa...

Du är verkligen kul! Hoppas
servisen finns kvar för den är riktigt fin. Den passar verkligen dig.

essko sa...

AJ, där högg det till i shoppingtarmen rejält! MItt arma porslinsskåp skulle nog klaga....hoppas du får tag i servisen!

Guldkant På Livet sa...

Hallå där!! Ja, de har jag också sett, verkligen fina!På Rusta kan man göra fynd!! Röd vitt prickigt är så läckert, passar både till sommar och till jul! Jag är som dig, man velar och olika delar av ens "jag" talar i butiken så det slutar med att man går hem tomhänt, el tvärtom! Hoppas de finns kvar så du får dem! Länge sen jag kikade in här nu men det händer, du har en härlig blogg! Trevlig helg och ha en fortsatt mysig höst! Mari.

Maria-Jag blommar sa...

Jag har varit på Rusta idag och pillat på den sär servisen-VILL HA, VILL HA!!!! Men min man var med så jag tordes knappt tänka tanken, han kolar väl vippen om jag ens skulle knysta ett ord om de där tallrikarna...Men tänk så fina de skulle bli i min framtida stuga...så hur ska jag kunna hålla mig???

Anonym sa...

KÖÖÖP! (Vi lever bara en gång o då måste vi må bra, eller hur!!
/E

Persilja sa...

Aaaah! Tack för tipset! Fast jag behöver verkligen inte heller varken koppar eller tallrikar!!! Men rödvitprcikigt!!! Då måste man juh! Va? Visst? Eller????awy

mariakoden sa...

Hoppas de finns kvar...de var verkligen superfina!!!!
Prickigt är så snyggt!!!!
Kram å gonatt............

Lotten sa...

Hus och torp - Jag hoppas och håller tummarna... allt jag kan!

Essko - Visst väcker det ha-begäret?

Guldkant - Visst är dom fina...och passar till allt som du skriver. Trevligt när du tittar in!

Maria - Jag tordes knappt säga nåt till mannen jag heller men han förvånade mig rejält med att säga att jag skulle köpa dem och spara tills att jag tröttnade på mina Indiska-tallrikar! Jag höll på att smälla av!

Anonym E - Jag skall köpa om de bara finns kvar ;-) Kanske inte det smartaste draget att lägga ut dem på bloggen men... jag kunde inte hålla mig ;-)

Persilja - Visst måsta man ha dem! Kan ju inte låta ett sådant tillfälle gå förbi ;-)

Mariakoden - Prickigt är supersnyggt! Jag skall hänga på låset idag som värsta shopoholicen ;-)

Sextiotalsvillan sa...

Jag var också där efter att de varit med i tidningen. Men de hade ingen aning vad jag pratade om när jag frågade personalen. Men nu har de kommit alltså! Är de i porslin eller i plast? Jag hade nämligen hoppats på plast eftersom de var tänkta som picknick-set.
Kram Maria

therre sa...

va?! på rusta. hehe. green gate-substitut. bra! :)

Karin sa...

De var supermysiga och billiga. Men samtidigt kan man ju inte ha för mycket i skåpen tänker jag.

Veras hem sa...

Såg också hela kittet i Drömhem & Trädgård.Synd tycker jag att det kommer så låååååångt efter i butikerna,så man inte vet om det kommer,har kommit eller inte kommer alls:-((
Fast jag vill bara ha djupa tallrikar,kunde man bara köpa x antal delar?

Lotten sa...

Sextiotalsvillan - Porslin! Visst är det irriterande att de inte vet något i butiken om vad som skall komma...

Therre - Visst funkar dom som substitut... mycket billigare oxå ;-)

Karin - Nej man kan ju inte köpa allt man ser... eller ;-)

Veras hem - Ja, man kunde bara köpa hela kitet. Egentligen behöver jag oxå bara djupa tallrikarna....

Linda sa...

kan jag låna din bild på servisen? om jag länkar till dig. har letat bilder överalt men inte hittat. =)

restu ibu dan ayah sa...

Obat Keputihan Obat Keputihan Herbal Obat Keputihan Alami Obat Keputihan Manjur Obat Keputihan Ampuh Obat Keputihan Tradisional Obat Keputihan Gatal Obat Keputihan Bau Obat Keputihan Berdarah Obat Keputihan Di Apotik Cara Mengobati Keputihan Cara Mengatasi Keputihan Pengobatan Keputihan