onsdag 14 november 2007

Badrums-utmaningen

Jag fick en utmaning av Kicki på http://iverashus.blogspot.com/ att visa vad jag har i badrumsskåpet så här kommer mina bilder ( ursäkta den dåliga kvaliteten på bilderna...)


Foto: Lotten
Här är mina parfymer. Först favoriten bland alla "in to the blue" av Escada - luktar friskt och gott. Sedan kommer mina två lukta-gott från Anna Sui. Flaskorna är ju så fina så dom vill jag inte slänga fast den vita är slut;-) I cowboy-neccesären ligger lite smink.... jag sminkar mig inte så ofta så mascaran hinner nästan torka mellan gångerna.... Nothing fancy där inte.


Foto: Lotten

Sist men inte minst kommer vi till krämerna.... och där lägger jag gärna lite pengar på (eller min mamma rättare sagt för hon ger mig antirynk varje jul....) Mitt senaste tillskott står längst fram - "Protect and perfect" by No7. Den omskrivna antirynkkrämen från "Boots" i England som bevisat ger effekt mot rynkorna. Man skall tydligen se resultat inom 4-6 veckor... men jag har bara använt den i 1 vecka så jag får avvakta. Jag har ju bara 2,5 år kvar tills jag är på dö-halvan som min lillebror säger så det gäller att börja nu innan ansiktet hänger allt för mycket!

5 kommentarer:

Ett stenkast från Fyndet sa...

Åh vad skönt att se att det finns andra som inte sliter på sminket :) Jag har sköna cremer för ansikte, hand, fötter och kroppen, men mitt sminkkonto är lågt. Syrran säger till mig att jag måste börja sminka mig - jag har ju passerat sträcket...

Maria sa...

Dö-halvan, är det 40 det?

jag sliter inte heller på mitt smink...och parfymer det äger jag knappt...

essko sa...

ja, vad är döhalvan?:)har vid 37 upptäckt att det blir lite streck i ansiktet på morgnarna, kanske man får ta och uppsöka en sminkavdelning och se vad som kan göras?...

Lotten sa...

Alacs - Jag är nog för lat för att sminka mig.... dessutom så är jag inte särskilt bra på det ;-)

Maria - Ja, det är 40 +.... visst är det dumt :)

Essko - Jag vet inte om smink kan dölja det.... bara gilla läget (och smörja)

I Veras hus sa...

Tack för titten!
Anna Sui-flaskorna är både fina och luktar riktigt gott:-)