måndag 7 januari 2008

Ny lampa från Ikea....


Foto: Lotten


Häromdagen åkte jag med min kära mamma till IKEA för att köpa ett par småsaker till min mormors 90-års dag. Fullt med folk så man höll på att bli tokig..... i restaurangen var det närapå lynch-stämmning när någon försökte knö sig i kön! Varför frågar jag mig då..... åker vi till IKEA när det är rea ???

Hursomhelst så hittade min mamma den här lampan "Benjamin" bland nyheterna..... jättefin och vilket superpris det var sedan - 399 kronor!! Jag har tittat på en snarlik på MIO som ligger på över tusenlappen - så detta var ett riktigt fynd!

6 kommentarer:

fingerspitz sa...

Det verkar som om ni har haft det riktigt bra under helgerna, skönt att vara ledig antar jag?

men hur många Stig-änglar har du egentligen köpt?

Radion var ju bara så fin, vi var och tittade på dom på bagaren&kocken före jul men till slut var det en röd tivoli PAL som fick följa med hem, den är ju lite vattentät så det gör inte så mycket om vi skulle råka glömma den ute i kolonin.

fingerspitz sa...

Nej sytt menar jag hur många änglar har du egentligen SYTT? De är hur fina som helst i alla fall.

kram

Lotten sa...

Fingerspitz - Ja PAL-radion är ju inte så dum den heller.... du skall veta att jag har spanat in den med innan jag nu fick den här ;-)

Stig´s änglar som du ser på bilderna från landet har min mor köpt av Stig himself för ca 15 år sedan. Jag är för snål för att betala 3-400 stycket så jag syr själv.... även om jag dock äger 6 stycken original oxå :o)

hallakulle sa...

Jag tycker att det är galet mycket folk på IKEA oavsett när jag åker dit. Det är ju tur att jag är en stor IKEAholic som på något sätt står ut med trängseln bara jag får min fix av tyg, värmeljus och annat pryttel. =)
Snygg lampa förresten!

Solkatter & dammråttor sa...

Snygg lampa du fyndade.IKEA är ingen dum butik, men man åker ju ändå alltid dit när det är som mest med folk...puh!
Ha D!
Kram/Gunn

Evasleva sa...

Såg den just på en annan blogg också och börjar fundera om det kanske är den som ska följa med oss hem..