torsdag 13 november 2008

20 kronors fynd

Foto: Lotten
När jag var på min lokala loppis så fann jag den här fina och ganska stora julbonaden. Jag rafsade åt mig den och ett par andra saker. Betalade 20 kronor för den. När jag kom hem och tittade lite mer ingående såg jag att den var märkt med "Göta Trägårdh"..... hmmmm då kanske den här kvalificerar sig under kategorin "Fynd" då? I vilket fall tycker jag att den är väldigt fin. Jag har tänkt att den skall få hänga i köket ovanför soffan till jul.... så ko-tavlan får tillfälligt flytta på sig ;-)

Foto: Lotten
För ett par veckor sedan köpte jag den här halsduken på Emmaus för 60 kronor. Jag kommer inte att använda den - den är för varm! Så nu undrar jag om det är någon läsare som vill ha den? 60 kronor + frakt. Maila mig om ni är intresserade.Foto: Lotten

12 kommentarer:

r e b e c k a sa...

Man läser så ofta i inredningstidningar om loppisfynd, men fynd innebär väl att man betalat lite och fått mycket? Din julbonad är verkligen ett riktigt loppsifynd!

DoreDoris sa...

Jag anser helt klart att julbonaden är ett fynd! Även halsduken var mycket fin!

Kardemomme sa...

Så fine ting du har funnet!! Skjerfet var jo et kupp!! Herlige glade farger på det!! Lampen inne hos meg er det vel de færreste som tør å ha kanskje hihi!!!
Men en julegaveide til den som har alt ;)
Ha en god vakt på jobben i kveld/natt og lykke til på treffet med Kaspara i helgen! Du kan glede deg til å treffe henne :))
Nå er jeg jo skikkelig misunnelig på bloggtreffet deres altså!! Hadde vært så moro å få være med!
Men kanskje en annen gang? Ha en fortsatt fin kveld Lotten og stor klem herfra :))

simmas hus sa...

Kjempefin blogg du har. Ikke vært her før. Stikker gjerne innom her igjen.
Klem

Kaspara sa...

Hei Lotten
Hvis det ikke er noen andre som har meldt seg kjøper jeg gjerne skjerfet av deg jeg. Likte det supergodt!!! I så fall kan vi jo utveksle penger og skjerf på lørdag. jeg elsker jo bestemorruter, og kan ikke hekle det. Ha en fin kveld! Klem fra Kaspara

Maria sa...

Hej!
Åh, ja det var ettt fynd! Har aldrig sett en liknande bonad!!

Noa04 sa...

Pepparkakshus har jag också....köpte den på tradera för 2 år sedan. Den är så mysig! Grattis!

Charlotte Tollstén sa...

Hej!

Tack för födelsedags gratulationen!!

Fint fynd, jag fyndade en jul bonad av samma dam förra hösten. Ska snart ta fram den.

Charlotte Tollstén sa...

Jag skriver för mycket på engelska nu för tiden! Julbonad heter det ju!! ;)

Fröken Fräken sa...

Häftigt fynd! Och det känns som så annorlunda jämfört med annat som jag har sett att hon gjort, så det tycker jag är himla kul!

Sygryn sa...

Vilka fina fynd! Och vilken underbar inspirationsblogg! Jag lägger genast till dig på min lista! Hoppas att det är ok!/Malin

Veras hem sa...

Vilket roligt fynd! Fynd för mig är när man hittat saker som bl a inte finns överallt(knappt alls)och som är billigare än om det vore i en "vanlig" affär och som samtidigt gör en riktigt glad när man ser det!
Extra roligt när det är en "äkting".