onsdag 12 november 2008

333:e inlägget...före-efter igen

Före:
Foto: Lotten
En vanlig pall från IKEA i obehandlad björk. Fin som den är men kanske inte så kul.... Men efter lite vitfärg och en bit tapet så kan den bli så här fin.
Efter:Foto: Lotten
Visst blev den fin? Kanske lite åt det "puttinuttiga" hållet..... men jag gillar den ändå! Jag har ju lovat en bild på lampan och idag skall jag verkligen försöka få en bra bild. Det är ju så mörkt och tråkigt nu så det är riktigt svårt att få till bra bilder. Jag vill inte använda blixt för då blir det så hårda och fula bilder.... så ha tålamod! Idag skall jag sy lite igen... en väska som är beställd samt tänka ut något till blogg-utställningen.

15 kommentarer:

m a r i a k o d e n sa...

Superfint....å jag gillar det puttinuttiga mer å mer....
Måste köpa en sån pall! Jag drar alltid ner nedersta lådan i köksskåparna å ställer ena foten där när jag lagar mat, sambon blir sur å säger att jag kommer att ha sönder lådan...Så en pall vore toppen att ha!

Ha en toppendag!!!

makiato sa...

Den blev jättebra! Betydligt mer personlig som du gjort den.

r e b e c k a sa...

Vad fin den är!
Jag har egentligen precis samma projekt på gång men är just nu i en riv-upp-och-gör-om-fas. Jag målade pallen (likadan IKEA-pall som din) förra veckan men jag vet inte om det var för fuktigt eller kallt på balkongen, men färgen liksom kryllade ihop sig och ville inte torka och fästa! Så i förrgår skrapade jag av all färgen (har fortfarande en blåsa på tummen och ett något avdomnat långfinger) och nu står pallen vid ett element och ska bli snustorr är det tänkt. Sen ska den målas igen och få ett blommönster på! :)

mustafa sa...

fin. har en likadan tråkig som jag tänkt måla vit och klä med tjusig vaxduk. vi får se när det blir av.

Chatarina sa...

Hur funkar det med tapet på trappsteget??? Blir pallen bara en snygg inrednigsdetalj eller kan den användas? Härlig blogg förresten!

Maria sa...

Ja, jättefin!
Jag har ju blivit mer och mer puttinuttig. I mitt förra hem så var stilen mer modern och nu alldeles tokblandad. Har tänkt tanken att sätta något mönstrat på min ikea-pall...tapet eller vaxduk kanske...men inte kommit längre än till funderingar. Kanske gör ditt inlägg att jag får tummen ur =)

www.emmyt.blogg.se sa...

men åh så fint!! var har du fått tag i den underbara tapeten??? har ju en sån pall som jag ska styla lite.. har du lackat på tapeten sen? får jag låna bilden och länka till dig?

Mvh
Emmy

Jeanette Lunde sa...

Takk for det Ü...og kjempe søt krakk!

malin sa...

Den blev kanonfin och riktigt söt! Det är kul att förändra saker. Själv ska jag ta mig an en gammal rokokostol en dag. Kram

Anna sa...

Jag gillar din pall jättemycket, särkskilt de små blommorna på benet, fint!

Fröken Fräken sa...

Finemangig pall. Jag har precis börjat fundera på att måla min vit, men då är den ju inoljad, så jag vet inte om det går.. har inte lust att slipa nämligen...

martina sa...

Så söt pall!

Kardemomme sa...

Men så kjempefin den ble!!!!
Jeg som var mer minimalistisk før har kastet meg over småblomstrete og storblomstrete mønster til alt mulig..Genialt å gjøre den mer personlig på denne måten :)
Jeg fikk lyst til å finne på noe lignende med et lite bord jeg har..Takk for supert tips og ha en fortsatt fin onsdags kveld :)
klem fra Kardemomme :)

Noa04 sa...

Jag skrattar!!!Har vi bestämt på något sätt att vi skulle förädla Ikeas saker med papper? Precis vad jag också gjort igår och nu när jag kollar här :-)

Jag beklagar angående täcket, det borde jag ha skrivit att alla dom inte är till salu, mina planderade projekt. Hoppas att du förlåter mig..
Kram

Veras hem sa...

Fint det blev!
Vad kommer tapeten ifrån? Ser ut som en från Designers Guild som jag är lite såld på..