onsdag 28 januari 2009

Utmaning från Kaspara


Foto: Lotten


Jag blev utmanad av Kaspara att visa den sjätte bilden som jag hade i min blogg. Så här är den! Det är en bild på ett quiltat litet täcke som jag köpte till min stora pojk - sommaren 2002. Jag tror att det är danskt... Tyvärr finns inte affären kvar som jag köpte det i. Jag skickar inte vidare den här utmaningen. Den som har lust får gärna anta den ;-)


7 kommentarer:

Maria sa...

Gillar lapptäcken av olika slag!
Kul utmaning!

tavelhus sa...

Underbart tyg, med rosa blommor med gröna blad.

makiato sa...

Hej! Vann jag?! Så roligt, jag ska mejla dig snarast.
Tack!
:)

Anonym sa...

Hei Lotten
Koselig teppe! Leste ikke blogger på den tiden og har nok ikke sett dette før. Selvfølgelig kan man scrolle og spole på bloggene, men det kommer jo stadig nye innlegg fra deg og andre så det er ikke så lett å få tid til den slags.
Nå har jeg skoledagen i morgen i boks og skal sette over en kopp te og skjære en skive av et nydelig rugbrød. Ha en god kveld og en fin morgendag, Lotten! Klem fra kaspara

Minmill sa...

Skal si du har drevet blogg lenge. 2002 er jo hele 7 år siden. Håper jeg kommer til å blogge like lenge som deg, og selvølgelig lenger. Må være gøy å se gamle blogge bilder om hva man gjorde da. :)
Ønsker deg en lun og trivelig kveld.

Anonym sa...

For et nydelig teppe Lotten!!!Og skjerfet du har heklet ble nyyydelig med den grønne kanten rundt!!! Kunne ikke blitt finere!!
Har du begynt å hekle sjal da tro`
Jeg er hjemm med sykt barn i dag også..Skal blogge litt og så skal jeg holde min datter med selskap igjen..Ønsker deg en fin dag!
Klem fra Kardemomme :)

Anonym sa...

Hej, jag behöver inte beskrivningen längre. Min mamma hittade samma och tog med hem från jobbet. Detta utan att jag ens nämnt det för henne :) Men tack i allafall. jätte söt bild på filten :)