måndag 13 april 2009

Babushka-love

Foto: Lotten
När jag såg den här väskan hos Kardemumma blev jag kär..... men insåg att jag aldrig skulle få tag i en eftersom "Systrarna Grene" inte finns i Sverige. Men när Victoria visade på sin blogg www.vintage-victoria.blogspot.com att hon hade kommit över ett eget ex insåg jag att affären tydligen fanns på svensk mark?! Snälla Victoria erbjöd sig att köpa väskan och skicka till mig.... Självklart tackade jag ja!! Strax före påsk kom paketet med en stor och en liten väska - Precis lika fin i verkligheten som på bild!

6 kommentarer:

Monika sa...

Hej
jättefin väska. Vi har systrarna grene i Malmö. Men jag har inte sett väskan.Men på Tiger hade dom massa fina Babushka saker för ett tag sen. Finns det i gtb?
hälsar
monika

Tove sa...

Den veska er så stilig:)

vitavillan sa...

Så fin!
Älskar Systrarna Grene. Ett givet besök i Köpenhamn.... och nu också i Malmö.
Ska dit i början på Maj.
Hoppas att väskan finns kvar, för jag blev sugen på en sån.

Ninas Drops sa...

Så heldig du var da...
så fine vesker...
drops

Victoria sa...

Nöjet var helt på min sida - jag använder min väska varje dag till mina stickningar och tycker den är så söt! Kram Victoria

Kardemomme sa...

Heisann Lotten :))Javisst er den veska kjempefin!! Du skulle ha tipset meg om at du hadde lyst på den så skulle jeg ha ordnet det for deg!! Vi bor et godt stykke unna men er ganske ofte innom der likevel..Si i fra neste gang da ;) Søstrene Grene har så mye fint i sortimentet sitt og prisene er det aldri noe å si på så jeg er glad denne butikkkjeden kom til Norge også. I morgen er det vanlig hverdag igjen dessverre men sånn er livet! Håper vi får sol om ikke annet :) Stor klem fra Kardemomme :))