fredag 15 maj 2009

Ny lampa i syrummet

Foto: Lotten
Lite tyst här på bloggen för tillfället..... men jag jobbar/målar om/möblerar om + lite annat. Jag är snart tillbaka med många bilder på mina pågående projekt ;-) Idag visar jag en lampa jag köpte på en loppis för 40 kronor. Den fick sitta som arbetsbelysning i syrummet. På tal om syrummet så längtar jag efter att kunna sitta och sy.... många bloggar visar så mycket fint så jag blir såå sugen. Men jag får ta det lugnt just nu känns det som och inte starta några nya projekt förrän jag har avslutat de jag håller på med. Hoppas att ni får en trevlig helg!

6 kommentarer:

r e b e c k a sa...

å vilken snygg lampa och hörna! Vill också ha ett syrum!!!

med nål och tråd sa...

Snygg lampa! Och så smart med IKEA-burkarna. Är det dragkedjor i månne?

Minmill sa...

Jeg liker sånne lamper jeg. Den tapetveggen bak så jo også herlig ut.

Kaspara sa...

Heisan Lotten!
Hvilket fynd!! Herlig var den lampa, og den passer jo ypperlig inn på ditt frodige, farverike syrom!
Du er så flink og disiplinert og avslutter ting før du begynner på nye. Hmmmm... her har jeg noe å lære!
Her har det vært en nydelig solfylt dag, og vi har vært masse ute i hagen.
Ungene gleder seg til 17.mai på søndag, og vi håper på like bra vær da.
Ha en glad helg, Lotten!
klemmer fra Kaspara

Persilja sa...

Exakt samma form och färg som jag hittade för en tid sen. Den formen har jag inte sett förr, den korta, men den är praktisk. Hittade en annan sådan lampa fast lång, du vet den vanligare, i den mest bedårande turkosa färg. Köpte den förstås men så funkade den inte. Röda korset kollar inte sina lampor och man får inte lämna igen heller. Så nu måste jag väl lämna in den på lagning. Gör väl inget, om jag inte vore så glömsk. den kommer att ligga på vänt i ett år innan jag kommer ihåg det! Ska bli spännande att se dina projekt!

Lycke sa...

Jättemysig hörna du har här!! jättemysig vägg också...höll på att köpa den där tapetbiten längst till höger en dag..den blålila såklart, hihi...

Kram Lycke