söndag 10 maj 2009

Nytt i soffan

Foto: Lotten
Det blev inte som jag hade planerat i helgen. Målningen av vardagsrummet får vänta till lediga dagar i kommande vecka istället. Helgen tillbringades istället på landet där vi så smått börjat med köket. Om 1,5 vecka skall hela det gamla köket vara utrivet för då kommer snickaren och börjar med golvet.... så operation nedpackning / utrensning påbörjades i helgen. Jag kommer att ta bilder under tiden som köket byts så ni får följa renoveringen.
På bilden ovan ser ni en ny kudde och en underbar pläd som numera förgyller soffan på landet. Båda kommer från Designers Guild. Ikväll skall jag jobba igen..... syns snart!

9 kommentarer:

Minmill sa...

Den puten og pleddet er alldeles nyyyydelig. Jeg er så glad i Desigers Guild, og faktisk sto jeg i en butikk i går og kikket på samme pleddet. Og jeg likte best det som du har. Men prisen fikk meg til å la være. He he. Jeg kan jo ikke kjøpe alt jeg ser. Det er fint med noen fargeklatter i sofaen.

Maria sa...

Vackra var de, kudden och pläden i den soffan!

Re-dizain sa...

Mycket fina är dom båda två. Fint med pasteller på landet :)

Tove sa...

Så flott bilde, kjempefin pute, og teppe, og ikke minst kartet bak sofaen:)

Maria sa...

Hvor er det fint og farveskønt.
Kortet der hænger på væggen er jeg helt vild med.

KH Maria.

petrifiedinpink (Maria) sa...

Vilka underbara plädar! Lycka till med köksrenoveringen//Maria

Retro Elephant sa...

Den soffan ser gosig ut! Snygga pläd och kudde!

Kardemomme sa...

Så nydelig det er i sofaen din Lotten!!! Herlig pledd fra Designers Guild! jeg elsker fragebruken hennes og har en stor praktbok fra gården hennes i Toscana som hun har innredet i de skjønneste farger..
Skjønner at dere også holder på med kjøkkenrenovering og det er ikke bare morsomt mens man holder på men gud så moro det er når det blir ferdig og fint :)
Ønsker deg en fin uke videre Lotten :)Klem fra Kardemomme :))

Victoria sa...

Så snyggt Lotten! Är alldeles förälskad i kartan bakom soffan, för en kartoman som mig väcker den ett starkt ha-begär ;-D! Kram Victoria